reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Niedenerwuj się pamiętaj niewolno Ci nie słuchaj go[emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mówię mu zabezpiecz szafę o on do mnie nie ucz mnie malowania No wtf??!?!
Jak sibie nabrudzi to będzie sam sprzątać a jak Sprzataczka będzie siedzieć potem tydzień i myć wszystko to z jego portfela jej zapłacę może się nauczy
Jestem już zła poszłam na dol jem frytki zapijam woda (mam nadzieje ze nie skończy się na biegunce [emoji23] ) i idę pod prysznic i spac a on niech robi ci chce
Zreszta wypoczęty jest spał wczoraj od 17-4:00 rano aż mu budzik do pracy zadzwonił

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bo to jest transport z ikei ich autem oni licza czas pracy załadunku i km
Nie wysyłają paczek poczta tylko ich kierowca stad ta cena

To czemu ja płaciłam mało? Może kupiłam od osoby prywatnej na allegroo?

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny nie wiem czy Was nadrobie. Jestem po wizycie, potem pojechalismy jeszcze po buty dla mlodej, bo nie ma w czym chodzic. A ja sobie kupilam dwie bluzeczki ciazowe. Takie zwykle, ale cos musze nosic jeszcze przez jakis czas.

Na wizycie wszystko dobrze. Pessar trzyma, szyjka sie dalej nie skraca. Wyniki wszystkie ok.
Emilka pozostaje dziewczynka[emoji3]Wazy juz kilogram.
16.04 mam dzwonic umowic sie z nim na ktg w szpitalu.

Jedyny problem w tym, ze mloda jest nadal ulozona miednicowo. Lekarz powiedzial, ze jak sie nie obroci to nawet nie bedzie ze mna dyskutowal i zrobi cc, bo nie bedzie ryzykowal[emoji53] Kurcze niech ona sie obroci, bo sie zalamiem[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ale naskrobalyscie... jestem pod wrazeniem...

Karla88 - wow, to ja mam ponad miesiac po tobie sesje. W ktorym tygodniu bedziesz?
Ja niecalym 32.
Bede robic sesje ciazowa,a jak Nunus wyjdzie to noworodkowa.
To mojego kolegi zona, ale droga jak cholera. Mam nadzieje, ze warto.
Link do: Anna Wolanin Photography

U mnie znowu wiecej zotlej wydzieliny pomieszanej z bialkiem kurzym o zapachu slodko-kwasnym
Ktoras tez tak ma?
Niby mialam lekki stan zapalny, ale nie mam zadnych symptomow, ze cos sie dzieje.

A szczerze to nigdy się nie zaglebialam :) ale ładnie podnosza

f2w39n7303c24ozn.png
Muszę takiego poszukać :)
No tak żeby chociaż trochę było fit :D

Myślicie że taka sukienka się nadaje do brzuszka czy nie bardzo?
Ładna :) i kolor super na lato :)
Ja też [emoji23]
Tylko zdjęcia nie zrobiłam... [emoji15]
Domowe, z sosem pomidorowym..

0d1yrjjgtd95fou3.png
To dzisiaj dzień frytek, ja też jadłam :D
To odpoczywaj duzo. :* I wracaj do sił :)
Najważniejsze - musi być w dobrym rozmiarze, wtedy miska nie rozpłaszcza, tylko faktycznie zbiera ;)
Z mojego brafitterskiego doświadczenia [emoji6] znajdź sklep, gdzie sprzedają masquerade i dobierają - efekt cię zadziwi [emoji6][emoji39]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wybiorę się do takiej Pani ale chyba dopiero jak przestanę karmić :)
Dwa dni temu kupiłam stanik taki podomowy, podtrzymujący ,miękki ale bez push upu. Praktycznie go nie czuję , na tym mi zależało.
Przymierzałam 80C. Za szeroki, miska za duża. Wzięłam 75C , obwód okej , miska za duża. Kolejny był 80B , miska okej, obwód za duży. I na koniec 75B jest wporzadku.
Ale pewnie gdybym wzięła 75B z push upem to by mnie strasznie gniótł. Bo z push upem noszę 80/85B mniejszy w obwodzie mnie uciska , muszę jeszcze przymierzyć 75C z push upem :) jak radzilas :)

Mówię mu zabezpiecz szafę o on do mnie nie ucz mnie malowania No wtf??!?!
Jak sibie nabrudzi to będzie sam sprzątać a jak Sprzataczka będzie siedzieć potem tydzień i myć wszystko to z jego portfela jej zapłacę może się nauczy
Jestem już zła poszłam na dol jem frytki zapijam woda (mam nadzieje ze nie skończy się na biegunce [emoji23] ) i idę pod prysznic i spac a on niech robi ci chce
Zreszta wypoczęty jest spał wczoraj od 17-4:00 rano aż mu budzik do pracy zadzwonił

No właśnie to niech zasuwa teraz chłopak [emoji16] a Ty się połóż i to olej

Normalnie chyba mam kumulacje złych emocji... Za dużo na raz... Do tego jestem niezdarna w mało czym mogę pomóc a tyle chciałabym zrobić a nie mam siły.. :/

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja remont skończyłam, zostało jeszcze trochę wykończeń, ale doskonale wiem co czujesz. Też nieraz płakałam z bezsilności, że czuję się bezużyteczna bo tak mało mogę, a jak trochę popracuje to muszę leżeć bo mnie zaraz coś boli. Doskonale Cię rozumiem.

w57v9n73fe3ysoga.png

Dziewczyny nie wiem czy Was nadrobie. Jestem po wizycie, potem pojechalismy jeszcze po buty dla mlodej, bo nie ma w czym chodzic. A ja sobie kupilam dwie bluzeczki ciazowe. Takie zwykle, ale cos musze nosic jeszcze przez jakis czas.

Na wizycie wszystko dobrze. Pessar trzyma, szyjka sie dalej nie skraca. Wyniki wszystkie ok.
Emilka pozostaje dziewczynka[emoji3]Wazy juz kilogram.
16.04 mam dzwonic umowic sie z nim na ktg w szpitalu.

Jedyny problem w tym, ze mloda jest nadal ulozona miednicowo. Lekarz powiedzial, ze jak sie nie obroci to nawet nie bedzie ze mna dyskutowal i zrobi cc, bo nie bedzie ryzykowal[emoji53] Kurcze niech ona sie obroci, bo sie zalamiem[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Super że z Emilka Oki, obróci się jeszcze mój co chwilę w innej pozycji , no i najważniejsze że szyjka mocna[emoji110]

reklama
Ja remont skończyłam, zostało jeszcze trochę wykończeń, ale doskonale wiem co czujesz. Też nieraz płakałam z bezsilności, że czuję się bezużyteczna bo tak mało mogę, a jak trochę popracuje to muszę leżeć bo mnie zaraz coś boli. Doskonale Cię rozumiem.

w57v9n73fe3ysoga.png
No kurde zawsze było mnie wszędzie pełno... A teraz jedyne co mogę to być.. Pfff zaraz jak za dużo zrobię jestem zmęczona i boli mnie brzuch i robi się twardy.. Już wiem że nawet głupie pakowanie zajmie mi sporo czasu..

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry