reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to też źle. I mówiłaś o tym lekarzowi ?
Bo przecież taki atak może złapać w każdym możliwym momencie..

Tak ja choruje od 12 roku życia i przeszłam już naświetlania farmakologię masaże
Miałam tomograf ale wszystko Ok poprostu tak mam ja czasem i w nocy na spaniu czułam jak mnie boli głowa czasem od rana i już wiem ze nawet z lozka nie wychodzę
Naszczescie w ciazy nie mam takich migren

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja się zastanawiam czy na echo serca płodu lekarz tez może zerknąć na dziecko np wagę jeśli zapytam? Jest tu jakaś mamusia która miała echo pamiętam ze chyba @Marika92 :)

Jasne pani z widzislawia bardoz fajna babka kilka razy już współpracowalysmy mam 4 dzieci [emoji4]
Specjalizuje się tez w sesjach niemowląt
Masz fb?? Link do: Agnieszka Olechowska Fotografia

Dzięki [emoji5]
Będę się nadal zastanawiała [emoji6][emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A ja się zastanawiam czy na echo serca płodu lekarz tez może zerknąć na dziecko np wagę jeśli zapytam? Jest tu jakaś mamusia która miała echo pamiętam ze chyba @Marika92 :)
Mi sprawdził też wagę i zmierzył brzuszek, główkę i kość udową z teco co pamiętam :)

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tak ja choruje od 12 roku życia i przeszłam już naświetlania farmakologię masaże
Miałam tomograf ale wszystko Ok poprostu tak mam ja czasem i w nocy na spaniu czułam jak mnie boli głowa czasem od rana i już wiem ze nawet z lozka nie wychodzę
Naszczescie w ciazy nie mam takich migren

Ja walczyłam z takimi migrenami (też światłowstręt, mroczki, wymioty itd...) od czasów szkolnych, też komplet badań (tomograf, rezonans, eeg itd), neurolog, cuda wianki, diagnoza była, że tak mam i tyle...
A okazała się reakcja na glutaminian sodu...
Może spróbuj, i u ciebie eliminacja glutaminianu też pomoże?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny w tym tyg weszła nowa ustawa czytałyście ???

Brak hospitalizacji w 41 tyg dopiero w 42 tyg szpital ma obowiązek przyjąć ciężarna

Porażka .. a ja ostatnio pisałam , że przed terminem bym chciała się położyć XD
Już się śmiałyśmy, że nie możesz się doczekać a do środy daleko jeszcze więc specjalnie dla Ciebie zrobiłam bo ciezarnym się nie odmawia [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Haha, czytałam :D
Wtedy się szybko robi cesarkę...
Podobnie jest w czasie komplikacji w trakcie porodu, wtedy robi się nieplanowaną cc

0d1yrjjgtd95fou3.png
I podczas cesarki nagle przechodzą bóle, skurcze i poród się zatrzymuje tak ?
Jako ciężarna na nfz do 7 dni z tego co wiem...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Musze dopytać :) dzięki :)
Klaudia to normalne, ze sie cieszysz, a zarazem denerwujesz i boisz. Tym bardziej, ze to pierwsze dzieciatko. A to, ze jestes czesto sama nie ulatwia sprawy. Ale spokojnie, wszystko przyjdzie w swoim czasie. A taka szkola rodzenia prwnie by Ci pomogla.
Bylas dzis na tym spotkaniu?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Włącza mi się taka chwilowa panika, a potem przechodzi i nie mogę się znowu doczekać :) nie byłam, ciągle mam problemy z tymi plecami, bałam się , że nie wysiedziała nawet te 45 minut :( a do tego chumor do D.. dzis miałam , musiałam czekać na telefon od faceta z NFZ i tak wszystko dzisiaj na głowie, że szczerze to przeleciały mi te godziny i zanim się obejrzałam to już wieczór się zrobił. Ale pójdę następnym razem :)
Agnieszka, dziękuje :D

Dzisiejsze zakupy + skarptusie
c246c36428c9b4e7a84a3e06f8910355.jpg

b57096a1d95fd0675c484465759fd3dd.jpg

94086968c05be003ef4355faa38a9eb2.jpg

1d75066fbd38184d4b52c89291194b43.jpg

8c2ca114e601cba9edc822adc598e12c.jpg

d00f1f2a1270bbb9af2c6d1f1532c78c.jpg
Slicznusiee ❤️❤️
Ostatnio na wizycie była na skos czuję gdzie kopie ☺️
A ja nigdy nie mogę się połapać jak leży :D

reklama
@SzczęśliwaCiężarna kiedyś pisalysmy o tych pudełkach z Ikei. Ty je zamawialas czy kupowałas osobiście w sklepie ? Myślę jak je zamówić , żeby przesyłka nie kosztowała 400zl. A raczej się nie zapowiada że będę jechać do Ikei w kwietniu, bo jest w innym mieście. Jutro planuje kupić komodę i chciałabym zacząć wszystko układać.

Do góry