reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój przede mną był z dziewczyną 5lat, mówił , że to nie to związek , a więzienie i mam mu nie przypominać. A miała tak wielkie cycki, że cieszy się , że ja mam małe jędrne :D i wkurza się jak marudzę, a marudzić pewnie będę zawsze :(

A ja nie wiem co mojemu się podoba bardziej , czy piersi czy pupa. Bo jak pytam to zawsze mówi ,że moje ciało.
I weź tu się dowiedz co kolwiek :D
No wiadomo, że mu się Twoje ciało podoba bo by z Tobą nie był [emoji23] zapytaj go, która część ciała zwraca jego największą uwagę :) a poza tym to podczas gry wstępnej też widać gdzie lubi sie dłużej skupić [emoji16][emoji16] no i podczas seksu ... Kiedy mu idzie najszybciej... Gdy jaki ma widok przed oczami [emoji23][emoji23][emoji23] a co do jego byłej widocznie miała duże flaczki... I mu zbrzydly po niej [emoji23][emoji23] albo lubi małe bo są tacy faceci

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Mam pytanie, zwłaszcza do "bardziej doświadczonej" części... [emoji15]
Szukam pomysłu na prezent dla 4-latka... Ale jakiś drobiazg, fajnie byłoby, gdyby to było coś, co można zrobić samodzielnie, a jeśli nie, to coś, co da się w miarę łatwo kupić (O może pojechać jutro w razie czego gdzieś do sklepu)
Ma to być jakiś drobiazg, i najlepiej jakiś fajny, kreatywny, itd... [emoji15]
(nie ma szans, nie kupię słodyczy itd)
(i nie wiem, czym się interesuje, jakie bajki lubi itd...[emoji15])
Możecie podratować jakimś pomysłem...?

0d1yrjjgtd95fou3.png
1523031887-b175466fc41e6a8c-aaaaaa.jpeg
ja kiedyś widziałam taki pomysl :) a dać możesz same dyszki

f2w39n7303c24ozn.png

Nieee, to ja poza sałatą, która będzie za chwilę, to potem jakieś kanapki za ok 2h, i jak O wróci z budowy to coś lżejszego, pewnie owoce [emoji6]
A, i jeszcze odrobinę zupy ogorkowej dk dokończenia mam, ale to wyjdzie z pół miseczki, więc gdzieś "w między czasie" zjem [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja to do 18 to czesto jem☺️ teraz kolacja, czasami jeszcze jogurt naturalny

Szukam pomysłu na prezent dla 4-latka... Ale jakiś drobiazg, fajnie byłoby, gdyby to było coś, co można zrobić samodzielnie, a jeśli nie, to coś, co da się w miarę łatwo kupić (O może pojechać jutro w razie czego gdzieś do sklepu)

0d1yrjjgtd95fou3.png
A tak w ogóle jaka okazja ? I ewentualnie a kwota?

f2w39n7303c24ozn.png

1523031887-b175466fc41e6a8c-aaaaaa.jpeg
ja kiedyś widziałam taki pomysl :) a dać możesz same dyszki

f2w39n7303c24ozn.png
Faaajne, ale moim zdaniem nie jako drobiazg dla 4-latka [emoji15]
No i nie jestem zwolennikiem dawania gotówki, poza większymi imprezami, z których faktycznie coś można "zebrać" (śluby, komunie, okrągłe urodziny itd)

Z kupionych rzeczy zastanawiam się nad kredkami, albo czymś w tym stylu, co myślicie? Dla 4-latka powinny być ok?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Faaajne, ale moim zdaniem nie jako drobiazg dla 4-latka [emoji15]
No i nie jestem zwolennikiem dawania gotówki, poza większymi imprezami, z których faktycznie coś można "zebrać" (śluby, komunie, okrągłe urodziny itd)

Z kupionych rzeczy zastanawiam się nad kredkami, albo czymś w tym stylu, co myślicie? Dla 4-latka powinny być ok?

0d1yrjjgtd95fou3.png
1523032250-0f0453d87091d465-aaaaaa.jpeg
słoik na kredki :) zrób to sam i drobiazg :) zwierzątko kupić łatwo i pomalować

f2w39n7303c24ozn.png

0d1yrjjgtd95fou3.png
Link do: Bob Budowniczy, Plac budowy, zestaw z piaskiem kinetycznym może coś takiego

0d1yrjjgtd95fou3.png
A nie doczytalam, że drobiazg to może sam piasek kinetyczny albo ciastolina

reklama
A tak w ogóle jaka okazja ? I ewentualnie a kwota?

f2w39n7303c24ozn.png
4 urodziny, ale w założeniu nie robimy sobie prezentów (rodzina się rozrosła, ponad 20 osób, więc prezenty tylko dla bliższej części rodziny albo na większe okazje) - dla dorosłych zwykle coś w cenie kawy czy butelki wina, więc raczej drobiazg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry