reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No dwa dni pod rząd wziął co chciał hahaha dziś mam urlop

f2w39n7303c24ozn.png
A myślałam że tylko na jego ochocie się skończyło[emoji16]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja cały czas powtarzam Hani, że mamusia jest bardzo cierpliwa, i ma się nie spieszyć, przynajmniej do czerwca ma grzecznie siedzieć w brzuszku (ewentualnie mniej grzecznie [emoji23]może szaleć, kopać, itd, [emoji23]) ale do nie ma mowy o wcześniejszym wychodzeniu ma zewnątrz [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Byle nie wzięła sobie tego aż za bardzo do serca i nie siedziała do końca lipca :D

Ja ciągle chodzę w staniku sprzed ciąży, ale dobrze dobrany nie jest ... Będę musiała kupić porządny :) biust zawsze miałam duży i przez to ubrania musiałam kupować większe

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też miałam dobrze dobrany, w sumie cały czas mam dobrze dobrane, i musiałam większe ubrania z tego powodu kupować...
Ale mój biust jest dodatkowo bardzo wrażliwy na hormony, jak przestałam jeść mięso (a zwłaszcza kurczaka) to w kilka miesięcy 10 rozmiarów mniej :D
A teraz cóż, liczę tylko, że po karmieniu wróci do rozmiaru sprzed.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ten cyc tez swoje zrobił [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Są plusy i minusy takiego biustu :) czasem bym chciała mniejszy ... Gdy kupuje ubrania np :) plus taki, że mój facet bardzo lubi i na pierwszych randkach zakrywalam dekolt a jak doszło w końcu co do czego to był w szoku i cieszył się jak dziecko w sklepie z zabawkami [emoji23][emoji23] i że jak mogłam tak ukrywać przed nim... I że to najlepszy prezent jaki w życiu dostał [emoji23][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja cały czas powtarzam Hani, że mamusia jest bardzo cierpliwa, i ma się nie spieszyć, przynajmniej do czerwca ma grzecznie siedzieć w brzuszku (ewentualnie mniej grzecznie [emoji23]może szaleć, kopać, itd, [emoji23]) ale do nie ma mowy o wcześniejszym wychodzeniu ma zewnątrz [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokładnie też synusiowi ciągle mówię zresztą chyba z celebrytka też muszę zacząć rozmawiać bo chyba zazdrosna i robi jakieś akcje

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry