reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
I jeszcze Ci napisałam, że super wyglądasz looo teraz to już zupełnie przekichane hahaha
No ja nie wiem jak mogłaś się tak paskudnie zachować [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A moja mała glowka w dół się obróciła
Nasz malutki też wczoraj na wizycie był główką w dół :)

Nie bądź wyrodna matka [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha :p Okropna jestem, jeszcze się nie urodził a ja już mu odmawiam :D

To ja potem wszystkie jasne buty wsadzam do pralki i wyciągam jak nowe [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Poprzednie wrzucałam do pralki [emoji23]
Ale mam obecnie 4 pary butów do biegania (plus 2 stare...), 2 pary sportowych sandałków (w tym jedne biegowe)jedne jakieś stare górskie (ale po górach chodzę w butach do biegów górskich), że 3 pary tenisowek... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też wkładam do pralki ale niestety po kilku takich praniach trampki zaczęły się lekko rozchodzić.

Nasz malutki też wczoraj na wizycie był główką w dół :)

Haha [emoji14] Okropna jestem, jeszcze się nie urodził a ja już mu odmawiam :D

Też wkładam do pralki ale niestety po kilku takich praniach trampki zaczęły się lekko rozchodzić.
Moje przetrwały aż przetarłam materiał [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

No to dokładnie tak jak u mnie. Przytyłam sporo przez te 3lata. Stres, nerwy, wyżywanie się na rodzinie i sporo innych rzeczy. Miałam zmienić pracę, ale ciąża okazała się wybawieniem i też od razu L4. Nie wiem jeszcze co będę robić po macierzyńskim, ale praca w takich warunkach odpada. Żeby jeszcze dobrze zarobić to ok, ale szału nie było. Z wykształcenia jestem pedagogiem i pracownikiem socjalnym, ale tam to się dopiero nie widzę. Wypaliłam się jako pedagog już podczas praktyk na studiach ;)

w57v9n73fe3ysoga.png
Ja tez bede szukac jakies pracy w biurze albo cos innego. Na pewno do banku itp nie pojde ... Nie ma opcji! Prędzej do Lidla bo zarobki wieksze niz ja mialam a przynajmniej od ruchu dupa zmaleje[emoji13]

0d1ysek204b7r6bk.png

reklama
Do góry