reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Póki co właśnie pościel chodziła mi po głowie i spodobał mi się pomysł @oliwka_11 na sokowirówkę :)
Sokowirówka super sprawa, ale najlepiej ta wolnoobrotowa, a one tanie nie są. Ja właśnie taką mam w planach kupić bo moja stara się zepsuła, a mam 4 jabłonie w ogrodzie i zawsze piłam dużo soku latem.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Tez racja. Lepiej ja wyleczyc zeby nie bylo takich akcji jak na poczatku tej ciazy. Tylko dziwne to bo ciaza powinna zaleczyc nadzerke.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety moja nadżerka o tym nie wie :(
Po porodzie pewnie laserowo ją usunę (farmakologicznie już próbowałam, i jak się okazało się cholera odnowiła [emoji35])

0d1yrjjgtd95fou3.png

Onaszczesliwa - czytalam ,ze od hormonow moga powstac jakies tam gulki. Ja sama mam jedna kolo wejscia do pochwy. Zniknie.
Juz jestes w domu? Oszczedzaj sie.
Tak tak już od wczoraj w domku, i nakaz lezakowania[emoji4] powodzenia na glukozie[emoji110] no a ta bula zobaczymy co lekarka powie jak nie zniknie do tego czasu

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedzcie mi siostra 15 tydzień ciąży dzidzi serduszko bije ale mało wód plodowych krwawi lekarze mówią ze nie uratuje miała któraś taki przypadek może jest jeszcze nadzieja jak ruchy czuje co? Masakra totalnie nie wiem jak ja pocieszyć.

w4sqgzu395zb6ngs.png
Krwawienia, to zależy skąd, tzn co jest przyczyną... Ja krwawiłam jeszcze w tym terminie, ale z powodu nadżerki...
Wody plodowe są produkowane na bieżąco...
Nie wiem, co napisać [emoji20]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry