reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pochwale się, że już udało mi się wypić prawie 2/3 butelki i ponad pół kubka rumianku i jakoś żyje :D
Super, oby tak dalej, i oby w nawyk weszło [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Wady wzroku w chwili obecnej nie kwalifikują do cc. Jedynie choroby siatkówki i rogówki (odklejanie się, splaszczenie).

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za pomoc :) Czyli u mnie to odpada :)

Po myciu tylko olejki na wilgotne włosy :) a jak myje to za każdym razem używam maskę do włosów i to wcale nie z tych najdroższych :) kallos ma fajne linie szamponów i masek :) polecam :D -> to nie reklama hehe

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Też lubię Kallos, fajnie pachną, cena super i nie obciążały mi nigdy włosów :)

Po myciu tylko olejki na wilgotne włosy :) a jak myje to za każdym razem używam maskę do włosów i to wcale nie z tych najdroższych :) kallos ma fajne linie szamponów i masek :) polecam :D -> to nie reklama hehe

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O wlasnie tak zastanawialam sie nad tymi olejkami,maski uzywam. Tylko czy wcierasz olejek od nasady czy polowy wlosow?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Takie poważniejsze, operowane, problemy z siatkówką, podwyższone ciśnienie w gałce ocznej itd..
Niewielka wada nie ma znaczenia

0d1yrjjgtd95fou3.png
W tej chwili nawet duza wada nie ma znaczenia. Ja jestem po laserowej korekcie wady wzroku i muszę zrobić badanie dna oka. Jak wyjdzie ok to nawet w takim wypadku poród naturalny.
Choć u mnie i tak cesarka ale z innych powodów

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja pomyślałam o sokowirowce albo a jakims robocie kuchennym. Jak u Oli maly bedzie to takie cos w sam raz soczki swierze lub zupki zblendowane itd.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo sokowirówka, faktycznie fajny pomysł, tylko czy uda się coś znaleźć w takiej niskiej kwocie :confused:

Rumianek działa moczopędnie, a nie powinnaś wstrzymać, zwłaszcza, że miałaś bakterie - to pomoże się ich pozbyć

0d1yrjjgtd95fou3.png
Poszłam grzecznie siku :D

Do góry