reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Polecam się na przyszłość

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Będę to mieć na uwadze. Zawsze z matmy byłam noga jeśli chodzi o geometrię. A M to już w sinusy chcial wchodzic a mloda tego chyba nie miala jeszcze hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Ja juz po. Pechezyk jest. tylkajacy punkcit też wiec wszystko ok. co do wieku ciązy to nie będzie mi w stanie jej lekarz potwierdzic az do ok 11 tygodnia i 1 badania prenatalnego. Na ten moment określa na 5/6 tydzień.

za godzinke bedzie mozna nadrobic czytanie zaległośc na forum bo @Elodia będzie spac a @olaaa7
wyjdzie z pracy ;););)

Super! Ja byłam na tej wizycie "organizacyjnej" i lekarka powiedziała że za wcześnie jeszcze na USG:dry: Wypisała mi skierowanie do umówienia od 5 grudnia, więc już się zapisałam. Poza tym inne badania krwi i tyle.

reklama
Do góry