reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
niestety odwrotnie - jak się chrapie to się zwykle śpi bardzo płytko, bo chrapanie zaburza wejście w fazę głębokiego snu...

O jest po operacji przegrody, i jak pisałam, chrapie tylko na plecach, ale na boku jest ok, zwłaszcza jak trochę wzięłam się za jego kręgosłup - budzi się dużo bardziej wyspany :)
To K lubi najbardziej na plecach no ale wtedy też najbardziej chrape, każe mu się wtedy odwracać na bok i jest troszkę lepiej. Albo jak mu każe oddychać ustami to też mniej chrapie. Nie pamiętam co dokładnie mu lekarz powiedział na temat tego ciągłego spływania kataru z zatok, ale wiem , że musi mieć zabieg. A co O miał z kręgosłupem ?

Ładny brzuszek [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie mam dobrych doswiadczen z laryngologami na nfz, wiec sama nie jestem przekonana. Ale tez mu mowilam. No ale to trzeba sie wybrac najpierw po skierowanie[emoji6] A juz dawno mial isc na kontrole tego cholesterolu i cos nie moze dotrzec.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Powiedz mu, że jak chrapaniem małą obudzi, to on będzie usypiać, może go to zmobilizuje [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

To K lubi najbardziej na plecach no ale wtedy też najbardziej chrape, każe mu się wtedy odwracać na bok i jest troszkę lepiej. Albo jak mu każe oddychać ustami to też mniej chrapie. Nie pamiętam co dokładnie mu lekarz powiedział na temat tego ciągłego spływania kataru z zatok, ale wiem , że musi mieć zabieg. A co O miał z kręgosłupem ?
Skutki siedzenia przy komputerze od x lat.. Pospinane mięśnie, wada postawy, itd - to da się skorygować masażem i ćwiczeniami, i pilnowaniem właściwej pozycji

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry