reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Karla, jest nas jutro 3 ;) damy radę :) też o 18stej zjadłam kolację kończę herbatę i koniec na dziś jedynie woda

Dzisiejsza inwentaryzacja
Tutaj temat zamknięty, pieluszki i ręczniki

Super [emoji106]
Ja może za tydzień się za to wezmę, ale jakiś tak ciężko mi się zebrać.... [emoji15]
No i ręczniczki będę szyła - może w sobotę [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Oczywiście, że ciężko z wysłaniem faceta do lekarza, ale stąd moja propozycja - albo laboratorium i pobranie krwi, albo ściemnia udając zmęczenie...

A tak bardziej serio - O tak miał (takie chroniczne zmęczenie), i jak się okazało powodem były spore niego niedobory wit D - bardzo szybko zauważył różnicę, wystarczyło zacząć suplementować (a w naszym klimacie zwłaszcza po zimie o niedobór bardzo łatwo...)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ta wit. D strasznie droga jest, a powinnismy zrobic wszyscy[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja jem dopiero obiad [emoji849]
I na dziś koniec jutro ta glukoza ja pierdziele co mi się nie chce jakby nie JustMe to nie idę [emoji23]
A najgorzej ze musze jutro na 10:00 być w sklepie moja pracownica ma urlop nie wiem czy dam radę jak nie to zamykam i spadam do domu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też się nie chciało ale na szczęście już mam to za sobą

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Karla, jest nas jutro 3 ;) damy radę :) też o 18stej zjadłam kolację kończę herbatę i koniec na dziś jedynie woda

Dzisiejsza inwentaryzacja
Tutaj temat zamknięty, pieluszki i ręczniki

Mam tą samą czapeczke granatową z daszkiem dla maluszka :) była w komplecie z h&m

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja tez jutro glukoza i nie wiem czy fatygowac Meza,czy jechac sama.
Jak czulyscie sie po? U nas pobieraja krew w sumie 3 razy. Na czczo, godzine i dwie po wypiciu.
Ja ogolnie mam niski cukier i boje sie,ze zasne za kolkiem po. Dajcie znac.

Gratuluje udanych wizyt!

Wiecej nadrobie pozniej.
To zależy, czy jadasz jakikolwiek cukier, i jak daleko masz - ja zniosłam tragicznie, ale po kubku herbaty (miałam w termosie) i czymś normalnym do zjedzenia było nieco lepiej... Ale mając ponad 30km do domu ruchliwą dość niebezpieczną drogą nie odwazyłabym się siąść za kierownicą...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja tez jutro glukoza i nie wiem czy fatygowac Meza,czy jechac sama.
Jak czulyscie sie po? U nas pobieraja krew w sumie 3 razy. Na czczo, godzine i dwie po wypiciu.
Ja ogolnie mam niski cukier i boje sie,ze zasne za kolkiem po. Dajcie znac.

Gratuluje udanych wizyt!

Wiecej nadrobie pozniej.
Ja miałam auto do dyspozycji ale pojechałam tramwajem w razie gdybym się źle czuła.. Ale czułam się normalnie o dziwo i zaraz po wyjściu zjadłam drożdżówke :D też pobierają trzy razy ;) wstałam o 7 pojechałam na 8 o 8.30 miałam pierwsze pobranie i do 10.30 było po wszystkim :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry