reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurde, to chyba tylko ja tak szaleje z zakupami dla siebie :o ale w sumie kupuje kiecki które będę na pewno nosiła później :) zwykle tuby :) chyba że się rozciągną ale nie sądzę :) wczoraj w h&m wyhaczyłam sukienkę w paski taką prosta za 10zl :D szał jaka cena więc długo się nie zastanawiałam

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja za miesiąc też pójdę czegoś poszukać w zwykłych sieciowkach, a ta ciążowa kupiłam ze względu na to, że jest też do karmienia [emoji16] bo na trzy miesiace bym nie kupowala sukienki w tej cenie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dzień dobry. Córka odwieziona do szkoły, słońce świeci, aż chce się coś robić. Po wczorajszej fizjoterapii udało mi się przespać cała noc. Mam nastawiony troszkę kręgosłup. Spojenie , biodra i kręgosłup zatajpowane i od razu lepiej. I co najważniejsze mam swojego rehabilitanta na telefon. Przyjedzie do domu. Minimum dwa razy w tygodniu. Super. Szkoda tylko że wszystko prywatnie. Ale w ten sposób może wytrzymam do 37 tygodnia. Jeszcze tylko 9 zostalo[emoji3][emoji3][emoji3]
Powodzenia na glukozie i wizytach. Ja mam dopiero w środę. Zobaczymy o za kolos siedzi w brzuchu. 15.03 miał już 750 gram. Stawiam że będzie coś koło 1200.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej to super, ze wkoncu sie wyspalas! Fajnie, ze masz dobrego fizjoterapeute. Szkoda, ze trzeba za wszystko placic.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Chodzę po galeriach ciągle haha nie no żart :D trafiło się przypadkiem :) jak wrócę zrobię wam zdjęcie sukienki :) taka prosta w moim stylu na ramiączkach w paski :) ładna ;) i 10zl to grosze :)

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dobrze żeby była rozciagliwa by brzuszek się mieścił cały do końca ciąży [emoji16] teraz podobno będzie zauważalne większy z tygodnia na tydzień [emoji33]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny czy octenisept jest dobry czy lepiej go nie stosować? Kupiłam ale teraz trafiłam na jakiś artykuł, że niby opóźnia od odpadnięcia kikuta ale nie wiem ile w tym prawdy.
Ola jest dobry do odkazania ran, bo nie zawiera alkoholu a tym samym nie piecze. Do pepka jak dla mnie tylko spirutus. Mlodej po 4 dniach kikut odpadl.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

hej :)
po wczorajszej szkole rodzenia bardzo fajnie :) fajna położna prowadząca, ogólnie pozytywnie :) dowiedziałam się wczoraj, że coś w "wytycznych" się zmieniło i nie może być grupa krwi wcześniejsza (legitymacje z krwiodawstwa, wcześniej wyznaczone) tylko nowe zrobione w ciąży. Muszę o tym lekarce powiedzieć i dorobić . Zbieram się do tego gin jednak powoli
No wlasnie mi ginekolog cos takiego mowil i ostatnio dal mi skierowanie. Wczoraj robilam razem z glukoza.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny czy octenisept jest dobry czy lepiej go nie stosować? Kupiłam ale teraz trafiłam na jakiś artykuł, że niby opóźnia od odpadnięcia kikuta ale nie wiem ile w tym prawdy.
Na szkole rodzenia polecali octanisept :) przyda się do pępka i heżeli będziemy nacięte do pielęgnacji rany :)

Do góry