reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie widziałam [emoji4] właśnie czesto mi się tak dzieje że różne posty mi się tracą niewiem od czego to zależy

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez sie tak dzieje jak ktos pisze jak ja jestem w trakcie odpisywania

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Zeby to jeszcze z domu, ja to bym musiała do domu nikogo nie wpuszczać hahaha. Właśnie co ma być to bedzie nigdy mi przez glowe nie przechodziło[emoji5] ale w końcu racjonalnie sobie wytłumaczę [emoji5]
Trzeba, bo inaczej bysmy zwariowaly.
Ja to najbardziej sie balam dopoki jeszvze pracowalam, bo tam to moglam zlapac wszystko. A ze wzgledu na wczesniejsza strate balam sie isc za wczesnie na zwolnienie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

A tak w ogóle to dziś witamy 27 Tc [emoji55][emoji55][emoji55] mała tak mnie kopie po pęcherzu, że aż mi brzuszek się zaczął robić twardy, wzięłam magnez położyłam się i opuściło [emoji4]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję 27tc :* ja dopiero 27 na sam koniec kwietnia :(
Hahahahah o kurde! Szalejesz kochana :D a serio to nie mam pojęcia jak oni to liczą... może chcą Ci przywieźć osobiście, Taxi?? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem heh. Dlatego nie zamawiam. Pojadę 50km i kupię osobiście, bo nie opłaca się w ogóle :D
No i coś te "atrakcje " wczuly się aż za bardzo w rolę bo coś nie chca dac za wygraną , ale pokonamy je z małym [emoji123]

Trzymaj się kochana :*:* będzie dobrze :*
Kurcze ja nie mam nawet jak nie jeść..! I same dobre tuczące rzeczy: lasagne jego mamy- mega! makaron, pizza, owoce morza- smażone... karczochy (pyszne!) ale pieczone z oliwa której nie żałują :D na deser lody, tiramisu itp.... wczoraj na kolacje wzięłam miskę sałaty bo brakowało mi czegoś lekkiego..!! [emoji16]

Co do pogody to jak przylecieliśmy- czwartek i piątek, padało. W piątek wręcz byly burze. Ale wczoraj już 17 st i słońce i coraz cieplej 3)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę ❤️❤️ odpoczywajcie sobie :)
Witam!!! Jak mnie tu dawno nie bylo, jakoś brak czasu. Mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku!:)życzę wszystkiego najlepszego w Poniedziałek Wielkanocny!:* wkraczamy w 25 tydzien!:)
Super wyglądasz :)

Dziewczyny spóźnione ale Wesołych Świąt [emoji4]
Ożarłam się jak świnia przez te święta. Pogoda głupia i nawet nie ma jak się przejść ale już od jutra ma być znowu ciepło i słońce [emoji4] miałam nie kupować już nic dla małego ale wbijam jutro jeszcze do szmateksu [emoji23] mąż już powiedział że zabierze mi wszystkie karty [emoji2] w czwartek wybieram się na glukozę, bardziej odwlec już tego nie mogę a już za tydzień wizyta [emoji4] odpukać nic nie boli więc korzystam z tego stanu [emoji4]
Wiola trzymam za Was kciuki [emoji8][emoji8] na pewno będzie dobrze [emoji8] nasze dzieci już są wielkie i silne ale niech siedzą w brzuchach jak najdłużej [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

No niestety ten strach o maluchy jest straszny wiem o czym mówisz bo ja nawet w szpitalu lezac niesiadam na wc sto razy ręce myje a jak jem to zastanawiam się czy to aby na pewno jest dobrze wyparzone...jeszcze parę tygodni i nam minie Kiniu[emoji8]

Dokladnie jeszcze trochę i nam to minie☺️ mam nadzieję, że nie zwariuje do tego czasu ☺️

Trzeba, bo inaczej bysmy zwariowaly.
Ja to najbardziej sie balam dopoki jeszvze pracowalam, bo tam to moglam zlapac wszystko. A ze wzgledu na wczesniejsza strate balam sie isc za wczesnie na zwolnienie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie to wiesz często goscie. Dużo dzieciaków szkolnych, przedszkolnych. Dzisiaj mialam nikogo nie mieć a już się zapowiedziała kuzynka z dzieciakami

U mnie to wiesz często goscie. Dużo dzieciaków szkolnych, przedszkolnych. Dzisiaj mialam nikogo nie mieć a już się zapowiedziała kuzynka z dzieciakami
Kinia ja nie rozumiem,wiedza ze w ciazy jestes i to problematycznej ,a ciagle masz gosci. Kiedy ty odpoczniesz?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam dzis lenia,ale chyba zaraz zbiore dupsko i do dziadka pojade.
Na brzuchu mam.jakas wysypke. Male krosteczki i na cycochach tez. Nie swedzi.wiec zapewne to reakcja na suchy olejek. No i zylak mi wyszedl....kuwa mac....na wzgorku lonowym. Ponizej blizny od cc. Ehhh wizyta w srode to jej powiem o tym. Maly fika jak szalony. Juz takie obcieranie czuje od srodka..... Dzis zaczelismy 28 tyg. Jeszcze 10 -11tyg i moga mnie ciac. Matko duzo czasu nie zostalo trzeba ogarniac powili reszte wyprawki. U mnie taki kryszysowy tyg to 30-32 wiec wypadalo by w razie co miec gotowa torbe.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry