reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ale zazdroszcze ci takiego spania. Ja dzien w dzien 6.40 wstaje.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Brak obowiązków, l4, brak dzieci, psa, czegokolwiek i można pospać ale jeszcze trochę i to się skończy [emoji14]

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja płaciłam 230zl jakoś tak miałam te badania co Ty plus TSH glukoza beta kiła i mocz jeszcze dawałam do badania

Nieźle.. ja mam opiekę w prywatnym centrum, mam nadzieję że w abonamencie bedzie większość tych badań... Idę dzisiaj na 15.00 go ginekologa po wszystkie skierowania, to się też dowiem.

reklama
Nieźle.. ja mam opiekę w prywatnym centrum, mam nadzieję że w abonamencie bedzie większość tych badań... Idę dzisiaj na 15.00 go ginekologa po wszystkie skierowania, to się też dowiem.
Wiedziałam ze mniej więcej tyle mnie to wyniesie bo robiłam chyba wszystkie możliwe na szczęście nie co miesiąc sie je robi wiec jakoś dałam radę ;)

Do góry