reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mapewno zrozumie mój szef to wogule zemna nie gadał włączyłam tylko zwolnienie w biurze[emoji38]

uwo9yx8dax5wct20.png
Mój sie spodziewa ze wróce do pracy na poczatku roku :) chyba dlatego wstrzymał sie z zatrudnieniem nowej osoby... a tu taka niespodzianka. Tez bede musiała jakos w miare wczesniej poweidziec żeby nie mial kłopotu z brakiem ludzi

Dziewczyny właśnie mam do was takie Pytanko umowę podpisałem 9.11 ogólnie od pon jestem na l4 w pracy powiedziałam ze coś się dzieje i musze zrobić badania ale nie powiedziałam im jutro już do pracy jak im powiem to mogą mnie zwolnić?

Dla mnie takie oficjalne rozmowy to trochę z taką wymuszoną grzecznością zawsze wyglądają....może na magazynie mie mialam za dużo okazji do takich rozmów, ale pamięram że też tego nie lubiłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja na oficjalnych to z szefem często się sklcilam bo tylko ja mówiłam jaka jest zeczywistos nie koloeyzowalam pracy jak moje koleżanki często leciały kur.... I zawsze wychodziło na moje inne kierowniczy śmiały się ze trafił swój na swego A szef ma może 46 lat spoko koleś ale potrafi wnerwic

uwo9yx8dax5wct20.png

Dziewczyny właśnie mam do was takie Pytanko umowę podpisałem 9.11 ogólnie od pon jestem na l4 w pracy powiedziałam ze coś się dzieje i musze zrobić badania ale nie powiedziałam im jutro już do pracy jak im powiem to mogą mnie zwolnić?
A jaką masz umowę? Podobno w ciąży nie może zwolnić bez względu na wiek ciąży a umowa przedłuża się do dnia porodu.

reklama
Do góry