reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czasami dobrze przetrzymać [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam zamiar jeszcze cale jutro przetrzymac. Bo tak zazwyczaj bylo , ze mnie wkurzył takim zachowaniem w sobote a ja trzymalam go w ciszy niedziele ale wieczorem lub w poniedzialek rano juz odpisalam, wkurzona ale juz dalam znac , ze zyje. Teraz chyba tak nie bedzie..

reklama
ja mam zamiar jeszcze cale jutro przetrzymac. Bo tak zazwyczaj bylo , ze mnie wkurzył takim zachowaniem w sobote a ja trzymalam go w ciszy niedziele ale wieczorem lub w poniedzialek rano juz odpisalam, wkurzona ale juz dalam znac , ze zyje. Teraz chyba tak nie bedzie..
No niemoze Ci przysparzac trosk zupełnie niepotrzebnych. [emoji4] musi być odpowiedzialny wkoncu już wkrótce będzie tata [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Psychicznie [emoji23] mi lekarz powiedZiał, że dzień wcześniej mam zjeść lekka kolację o 18 a rano zanim z domu wyjdę wypić dwie szklanki wody bo odwodnienie może zmienić wynik :)

f2w39n7303c24ozn.png
Id 18 na glodniaka?! O matko, jak to zrobic?!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Gratuluję ciociu !!:*

Kurcze ja od wczoraj też mam taki cięższy brzuch .. czuje, że jest twardszy :/
* A możliwe jest , że lekarz badał mi długość szyjki przez brzuch ? Bo w 20tc mówił , że ma 37mm. Ale pamiętam jak mówilyscie , że tylko przez USG dopochwowe da się zmierzyć.

Wiedziałam XD u mnie deszcze już od środy :/

Faceci .. oni są w ogóle nic nie domyślni :/
Klaudia nie wiem sama czy da sie przez brzuch, ale chyba nie. Bo skoro by sie dalo to by nie robili na polowkowym specjalnie dopochwowo zebycszyjke zmierzyc. Moze ocenil dlugosc na oko/palec przy badaniu? Moj tak robi, tylko jak cos sie dzieje to sprawdza dokladnie przez usg.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Piękne [emoji16] ja dzis byłam w Tesco i widziałam dwa cuda i jutro po wypłacie po nie lecę lub chociaż po jedno [emoji1][emoji1] to nic, że iść trzeba 25 minut w jedna stronę hehehe były sliczne i mieciutkie

f2w39n7303c24ozn.png
W tesco maja bardzo fajne ciuszki, tylko numeracja zawyzona. Sa mniejsze niz rozmiar na to wskazuje.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry