reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Juz urodziła ja nie wiem tak szybko ze jestem w szoku :D
Gratuluję ciociu !!:*
Darka nie chce Cie syraszyc, bo kazda moze miec inaczej, ale moze lepiej to sprawdzic. Ja tak mialam przy corce. W 25tc brzuch mi sie zrobil twardy i ciezki jak kamien, puszczalo tylko jak lezalam i to nie zawsze. Jak tylko zaczynalam sie ruszac to byl kamien. Nic nie bolalo przy tym. Wyladowalam wtedy na fenoterolu, gdyby nie pessar to bym urodzila, bo mloda juz lezala glowka na krazku. Dlatego taki objaw mnie niepokoi.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Kurcze ja od wczoraj też mam taki cięższy brzuch .. czuje, że jest twardszy :/
* A możliwe jest , że lekarz badał mi długość szyjki przez brzuch ? Bo w 20tc mówił , że ma 37mm. Ale pamiętam jak mówilyscie , że tylko przez USG dopochwowe da się zmierzyć.
A w pogodzie znowu zmiana juz w Swieta chlodno zapowiadają
Wiedziałam XD u mnie deszcze już od środy :/
Za to moj w ogole nie rozumie, ze w ciazy moge miec rozne nastroje i bardziej wszystko przezywac. Wrecz to ja czesto musze jego humory znosic[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Faceci .. oni są w ogóle nic nie domyślni :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To może go oświec ze coś takiego istnieje [emoji1] chociaż mój czasami obraca różne sytuacje i zwala na moje " ciążowe humorki "właśnie a nie jego jakieś widzi mi się [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Albo jak powie, że mi hormony buzują.
I w kłótni zwala na hormony..
Pojechała o 12 i po 15 juz synek był na świecie
Też bym tak chciała :)
Miałam kilka razy to samo... Takie uczucie wypychania od srodka... To dziecko tak leży i mocno napiera? Bo brzuch nie był cały twardy tylko pod pepkiem i czulam wypychanie

f2w39n7303c24ozn.png
Raczej tak. Ja tak wczoraj mialam. Krzywy brzuch aż się zrobił. A jak nie patrzę na brzuch to też aż czuje , gdzie mała leży. Bo później się poruszy w tym miejscu gdzie gniotła i aż lżej :)

Ok [emoji1] o 7 będę już na forum i w przychodni :) raz na jakiś czas może, to nic złego :) byle się odezwał czasem

f2w39n7303c24ozn.png
No tak to w tygodniu się nie napije. W weekend też nie często. Ale wczoraj mnie wkurzył..
Miałam pisać właśnie w tej sprawie :D bo ja jednak w środę :D jutro rano idę oglądać ubranka do koleżanki. We wtorek jadę na zakupy z samego rana i dopiero w środę skoczę na badanie :D to może też sobie przełóż :D heheh

reklama
Do góry