reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja szwagierka urodziła w 30 tyg [emoji849] naszczescie mała zdrowa wszystko Ok

Ja w 42 tyg urodziłam marceline mam nadzieje ze teraz będzie w terminie .. bo chyba się załamie tym czekaniem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To super najważniejsze że dzieciątko zdrowe

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze dziewczyny ja dziś znowu na szpital [emoji22][emoji22][emoji22]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Co się dzieje??

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Skurcze [emoji22]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Kurczę muszą to wyciszyć. Po powrocie do domku wytłumacz małej tak całkiem na spokojni3 że kochasz ja i też wolałabys być z nią w domku Ale ta dzidzi a jest taka malutka że potrzebuje lekarza zrozumie na pewno tylko to dla niej nowość, staraj się wyciszyć słonko bo nerwy tylko potęgują skurcze będzie dobrze

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lipcowa mamusia bedzie dobrze. A kto ma u nas dzisiaj dyzur??
Córce musisz wytlumaczyc. Moja tez przeżywała moje ostatnie pobytu w szpitalu a w ciagu dwoch lat bylo ich sporo.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry