reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja ciaza od początku na lekach przez krwawienia. Dziewczyny tu co pierwsze bylysmy to pewnie pamietaja ile stresu i nerwów kosztowało mnie każde krwawienie. 3 razy mnie na łyżeczkowanie szykowali w tej ciąży. Na szczęście od stycznia się uspokoiło ale leki i oszczędny tryb życia cały czas. Ale juz teraz przeszlo tydzień mam twardnienia brzucha poki nie bolesne i mniej niz 10 to nie jest zle. i w tej pochwie mnie kłuje jak się za duzo poruszam, jak by mi ktoś szpile wbijal. Pójdę na wizyte bede alarmować
pewnie, juz nie dlugo do wizyty. niech sprawdzi, bedziesz spokojniejsza.
ja w 8 tyg tez bylam szykowana na poronienie. Ale sie utrzymalo moje malenstwo.
dobrze, ze juz tak daleko jestesmy. czuje sie bezpieczniej troche.

reklama
Witajcie[emoji5]
Sloneczko pieknie swiwci, a ja wstalam z bolem glowy i gardla[emoji53] Ogolnie kiepsko sie vzuje i na nic nie mam sily.

Zycze wszystkim milej niedzieli!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Ok..to duzo zdrowka, polecam ciepłe mleko z masłem i czosnkiem. Mi pomoglo. Ewentualnie plus miód

To idziemy Kochana razem bo ja jednak też idę we wtorek bo wypłatę dostaje jutro a może być na koncie dopiero ok 12h a to juz za późno :) bo na glukoze trzeba iść koło 7 bo jednak dwie h się siedzi :) a co do faceta widać, że żałuję skoro teraz wydzwania i pisze, ale nic mu się nie stanie jak chwilę i on pocierpi skoro wczoraj Ciebie zdenerwowal :) więcej tak nie zrobi jak mu w pięty pojdzie

f2w39n7303c24ozn.png
No pięknie ale nas wystawilyscie [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahah to musiałaś mieć faktycznie niezłą zagadkę, nie wiem czy bym to szybko ogarnęła z moim mózgiem ciążowym i to w środku nocy :D

No właśnie, za rok będzie super, więc jak Ci czasami smutno to pamiętaj że tak naprawde te 3 mce to nic w porównaniu z resztą życia :D Wow, patetycznie mi wyszło ale taka prawda! :)

Co do jedzenia- Fran jadł wszystko do 3 r.ż, tzn warzywa owoce itp normalnie a teraz.... zmuszenie go do warzyw, owoców jest wyczynem... masakra i do dzisiaj nie mam pojęcia co miało na to wpływ...
Z tym jedzeniem to moja mloda tak samo. Do 3 lat jadla wszystko. Potrafila lisc salaty wziac i sobie zajadac. A potem sie zaczely wybrzydzanki, nielubienia itp. Owoce to jeszcze jakies zje, warzywa pojedyncze, ale do surowek trzeba ja zmuszac. A kiedys surowki uwielbiala. Mysle, ze u przedszkolakow to taki etap pokazywania, ze cos sie lubi a czegos nie. Poza tym dzieci tez zgapiaja od siebie rozne zachowania.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

pewnie, juz nie dlugo do wizyty. niech sprawdzi, bedziesz spokojniejsza.
ja w 8 tyg tez bylam szykowana na poronienie. Ale sie utrzymalo moje malenstwo.
dobrze, ze juz tak daleko jestesmy. czuje sie bezpieczniej troche.
Całe szczęście bo już czasami to mnie siły opuszczały na poczatku tym bardziej, że to 3 ciąża z takimi krwotokami i z każdą jedna nie kazali sobie robić nadziei. Cieszę się, że już tak daleko zaszłam i oby szczęśliwie do konca. Zresztą wszystkim nam tego zycze

reklama
Dziewczyny te które biorą globulki mam takie nietypowe pytanie bo ja muszę też 2 razy w tygodniu sobie aplikować globulke i dziś kurde tak jeszcze nie miałam z powodu takiego że nie mogę używać wkładek bo mnie wszystko tam boli niewiem co mi się w ciąży pozmienialo ale już próbowałam różnych a i tak każde mnie uczulaja więc nieużywam tylko często zmieniam bieliznę ale to nie o to chodzi bo wczoraj zaaplikowalam i dziś rano wstałam i jakoś tak dużo było tej wydzieliny że aż trochę spodenki od piżamy były mokre czy to normalne ? Co nie dość wydzielina ż tabletki jasna to do tego taka mega wodnista obok tak jakby woda .. macie tak też ?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak mam i chwilami sie zastanawiam nawet czy to nie wody. Ale ostatnio na wizycie lekarz sprawdzal ilosc wod i bylo ok.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry