reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam wszystkie mamusie!
Chyba mogę dołączyć do Was:) 3 testy wyszły pozytywnie....ciąża planowana i się udało, mam nadzieje:) 30tego idę do rodzinnego, pewnie zrobi mi betę a później pójdę do ginekologa na potwierdzenie :) na razie spokojnie czekam, dla pewności zrobię jeszcze jeden test w piątek :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj :-) jak 3 testy pozytywne to tu nie ma innej możliwości niż ciąża :-) teraz aby tylko betka i umawiaj się do gina :-) masz już jakieś dzieci? I na kiedy Ci termin według om wychodzi?

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

reklama
Witaj :-) jak 3 testy pozytywne to tu nie ma innej możliwości niż ciąża :-) teraz aby tylko betka i umawiaj się do gina :-) masz już jakieś dzieci? I na kiedy Ci termin według om wychodzi?

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png
Też tak myślę że wszystko się udało [emoji4] ostania @21.10 więc termin byłby około 28/29 lipca...chyba że się coś przeciąganie i nie będę lipcówką..[emoji87] to nasze drugie dziecko [emoji4]
Ogólnie czuje się na razie bardzo dobrze zero obiawów ciąży, w pierwszej też czułam się rewelacyjnie, mam nadzieję że przejdę to bardzo podobnie jak w pierwszej [emoji4] oby [emoji2]

Też tak myślę że wszystko się udało [emoji4] ostania @21.10 więc termin byłby około 28/29 lipca...chyba że się coś przeciąganie i nie będę lipcówką..[emoji87] to nasze drugie dziecko [emoji4]
Ogólnie czuje się na razie bardzo dobrze zero obiawów ciąży, w pierwszej też czułam się rewelacyjnie, mam nadzieję że przejdę to bardzo podobnie jak w pierwszej [emoji4] oby [emoji2]

Ja pierwszą ciążę też rewelacyjnie przeszłam. Oby i teraz tak bylo. Póki co parę razy lekkie mdłości czułam i zgaga. A w nocy kilka razy na siku wstaje no i cyce bolą coraz mocniej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Ja pierwszą ciążę też rewelacyjnie przeszłam. Oby i teraz tak bylo. Póki co parę razy lekkie mdłości czułam i zgaga. A w nocy kilka razy na siku wstaje no i cyce bolą coraz mocniej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png
Dokładnie w pierwszej miałam tylko na różne zapachy takie odruchy..tzw mdłości nic więcej więc mam nadzieję że będzie podobnie :) piersi na razie w ogóle nie odczuwam...oewnie jeszcze czas bo to dopiero 5tydz :) siku ma razie zostaje w normie tak jak było :)

Będę tu do Was pewnie zaglądać wieczorami najczęściej, chyba że uda mi się czasami w ciągu dnia[emoji4]

Ogólnie produkcja na całego[emoji4]

Idę właśnie machnąć lasagne na jutro, mąż południe a od rana ostatnie szczepienie z naszym szkrabkiem, więc nie będzie czasu na zrobienie obiadu, tak więc ruszam z koksem[emoji2]

Dokładnie w pierwszej miałam tylko na różne zapachy takie odruchy..tzw mdłości nic więcej więc mam nadzieję że będzie podobnie :) piersi na razie w ogóle nie odczuwam...oewnie jeszcze czas bo to dopiero 5tydz :) siku ma razie zostaje w normie tak jak było :)

Będę tu do Was pewnie zaglądać wieczorami najczęściej, chyba że uda mi się czasami w ciągu dnia[emoji4]

Ogólnie produkcja na całego[emoji4]

Idę właśnie machnąć lasagne na jutro, mąż południe a od rana ostatnie szczepienie z naszym szkrabkiem, więc nie będzie czasu na zrobienie obiadu, tak więc ruszam z koksem[emoji2]

Lasagnia mniam uwielbiam. A w jakim wieku dzieciaczka macie? To wpisz się potem do tematów wizyt i termin porodu żeby wsio w jednym miejscu vylo.
My jutro naleśniki bo córka sobie zażyczyla :-) i jakze by inaczej, z nutellą oczywiście i z brzoskwiniami :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Lasagnia mniam uwielbiam. A w jakim wieku dzieciaczka macie? To wpisz się potem do tematów wizyt i termin porodu żeby wsio w jednym miejscu vylo.
My jutro naleśniki bo córka sobie zażyczyla :-) i jakze by inaczej, z nutellą oczywiście i z brzoskwiniami :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png
Córka 15miesiecy [emoji4] więc mam.co robić w ciągu dnia [emoji23] Wlasnie zerkam na te wątki, wpisze się;) nasleniki pycha!
A Wasza córeczka w jakim wieku? Macie więcej dzieci czy to też 2 ciąża?

W pierwszej miałam mega apetyt....jadlam za 5ciu od samego początku;) śniadania kolorowe sałata obowiązkowo POMIDOR I WĘDLINA...corka teraz szaleje na punkcie pomidora i wedlinki ciekawe czy coś ma z tym wspolnego zresztą ona ciągle chodzi i woła mniam mniam....wiecznie nienajedzona [emoji23] ale chyba lepiej w tę stronę jakby miała być niejadkiem [emoji4]
Ma apetyt [emoji4]

Kurde wiedziałam że tak będzie
...juz się od Was nie odkleje hihihi
Babyboom to narkotyk [emoji28]

reklama
Córka 15miesiecy [emoji4] więc mam.co robić w ciągu dnia [emoji23] Wlasnie zerkam na te wątki, wpisze się;) nasleniki pycha!
A Wasza córeczka w jakim wieku? Macie więcej dzieci czy to też 2 ciąża?

W pierwszej miałam mega apetyt....jadlam za 5ciu od samego początku;) śniadania kolorowe sałata obowiązkowo POMIDOR I WĘDLINA...corka teraz szaleje na punkcie pomidora i wedlinki ciekawe czy coś ma z tym wspolnego zresztą ona ciągle chodzi i woła mniam mniam....wiecznie nienajedzona [emoji23] ale chyba lepiej w tę stronę jakby miała być niejadkiem [emoji4]
Ma apetyt [emoji4]

Kurde wiedziałam że tak będzie
...juz się od Was nie odkleje hihihi
Babyboom to narkotyk [emoji28]

Mam dziesięcioletnią córkę z poprzedniego związku :-) z obecnym partnerem od dwóch lat razem a w sierpniu się ślubujemy a młoda obrączki nam poda :-) i bardzo dobrze że na lipiec z ciążą się wyrobiliśmy bo gdyby teraz się nie udalo to staranka na miesiąc albo i dwa byśmy musieli zawiesić :-)

To przy 15 msc dziecku faktycznie sporo roboty jest. Oczy dookola glowy to malo :-D

A to forum uzależnia oj tak :-D spojrz sobie w moj profil ile naskrobalam postów od dnia rejestracji :-D

A ile przytylas w pierwszej ciąży? Ja prawie 30 kilo :-/ a teraz staryuje z waga 12 kilo wiecej niz przed pierwzza ciaza zatem jak juz urodze yo do wagi sprzed pierwszej ciazy sprobuje zjechac. Albo chociaz 62 czyli tyle ile mialam w 4 msc z młodą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoi9az1jj9.png

Do góry