G
gosc12
Gość
Mój po świętach będzie wracał do Niemiec to Justynę zgarnie po drodzeHahaha są takie busiki które z pod domu biorą i pod dom zawoza[emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji39] niemigaj się Justka[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Narobiłaś mi smakaWitajcie dziewczyny :* mi się spało nawet dobrze tylko jakieś głupie sny miałam :/
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Ja się zbieram do sklepu po coś dobrego jakiegoś pączka bym zjadła czy gniazdko![]()
Że była wojna, jacyś ruscy czy co to były zabierali ludzi do busów i gdzieś wywozili. Kazali na jakiś arenach się bić, następna w kolejce byłam ja ale sobie przypomniałam , że ja jestem w ciąży i nie mogę iść. Pobiegłam do jakiegoś faceta i mówię , a on , tak patrzy na mój brzuch i mowi że mały jak na ciążę. A ja , że mu mogę kartę ciąży pokazać... XD albo ja i moja rodzina zostaliśmy zamienieni w smerfy, uciekalismy przed ludźmi. I takich snów jeszcze z 5 dzisiaj bylo XD
Jak już kwiecień zleci to będzie bliziutkoNiech ten czas do lipca jeszcze szybciej plynie [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
HahaHaha to na porodowke Ci przywioza na deserek sledziki[emoji3] [emoji3] [emoji3]
Daleko masz do Koblenz ?