reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha są takie busiki które z pod domu biorą i pod dom zawoza[emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji39] niemigaj się Justka[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój po świętach będzie wracał do Niemiec to Justynę zgarnie po drodze :D
Witajcie dziewczyny :* mi się spało nawet dobrze tylko jakieś głupie sny miałam :/
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :*
Ja się zbieram do sklepu po coś dobrego jakiegoś pączka bym zjadła czy gniazdko :D
Narobiłaś mi smaka :D a co do snów to całą noc miałam takie głupie !!
Że była wojna, jacyś ruscy czy co to były zabierali ludzi do busów i gdzieś wywozili. Kazali na jakiś arenach się bić, następna w kolejce byłam ja ale sobie przypomniałam , że ja jestem w ciąży i nie mogę iść. Pobiegłam do jakiegoś faceta i mówię , a on , tak patrzy na mój brzuch i mowi że mały jak na ciążę. A ja , że mu mogę kartę ciąży pokazać... XD albo ja i moja rodzina zostaliśmy zamienieni w smerfy, uciekalismy przed ludźmi. I takich snów jeszcze z 5 dzisiaj bylo XD
Niech ten czas do lipca jeszcze szybciej plynie [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Jak już kwiecień zleci to będzie bliziutko :)
Haha to na porodowke Ci przywioza na deserek sledziki[emoji3] [emoji3] [emoji3]

Haha :D zzjem :p
Daleko masz do Koblenz ? :)

reklama
ja tez ide do dentysty w przyszly piatk i tez juz mi powiedział ze do konca 2 trymestru bedziemy leczyc w 3 nie mozna musze zapytac dlaczego bo zapomniałam naszczescie moje zęby sa wporządku nie łamią sie nie kruszą nie bolą

I myślisz ze jak kupie kilka kompletów po 6 to zajmę jakoś całe miejsca w szufladach ? I jak tam powklada ciuszki małej to nie będzie pomięte baardzo ?

Super są te kola. Ale jak dla mnie to spacerówka na takich kołach wygląda jak wózek inwalidzki. :huh:

Ja planuję 3 komplety tych przegródek ;)
Czemu miałyby się pognieść? Ubranka mogą swobodnie stać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mój po świętach będzie wracał do Niemiec to Justynę zgarnie po drodze :D

Narobiłaś mi smaka :D a co do snów to całą noc miałam takie głupie !!
Że była wojna, jacyś ruscy czy co to były zabierali ludzi do busów i gdzieś wywozili. Kazali na jakiś arenach się bić, następna w kolejce byłam ja ale sobie przypomniałam , że ja jestem w ciąży i nie mogę iść. Pobiegłam do jakiegoś faceta i mówię , a on , tak patrzy na mój brzuch i mowi że mały jak na ciążę. A ja , że mu mogę kartę ciąży pokazać... XD albo ja i moja rodzina zostaliśmy zamienieni w smerfy, uciekalismy przed ludźmi. I takich snów jeszcze z 5 dzisiaj bylo XD

Jak już kwiecień zleci to będzie bliziutko :)

Haha :D zzjem [emoji14]
Daleko masz do Koblenz ? :)
Nie . Z 50 km [emoji4]

To znaczy że ciężki jest, kurcze nawet nie wiem jaki konkretnie to model bo K pokazał mi ostatnio zdjęcie i zwróciłam uwagę ba te koła..

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Musi być ciężki jak ma takie koła ale pewnie mega wygodny. Ja na pewno bym go nie kupiła bo mieszkam na 3 piętrze bez windy a do tego mam mały bagażnik w samochodzie [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Do góry