reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Serio, jak mnie najdzie to uwielbiam coś piec ale nie ma komu jeść, jeden brat mieszka w Wawie, drugi cały tydzień w trasie, tato cukrzyk a mama spróbować spróbuję ale to kawałek dwa[emoji4]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja mama jest ciastocholiczka :D cała blachę naraz potrafi zjeść :p ja przed ciążą nawet nie zerkałam w stronę ciasta, ale teraz mnie kusi. Sprawdzilo się "słodkie na dziewczynkę" :D

reklama
Niestety nie dorównam jolci ale starałam się
Szlafrok można nosić również jako kimono wiec z chanelka tworzą idealna stykizacje prosto na salony porodówki

przy okazji ja pierdzielu jaki ja mam bęben [emoji23]
1521658390-f90ff66de57789a3-aaaaaa.jpeg
1521658407-0d48f69b39dfd395-aaaaaa.jpeg
1521658427-01921a171ee0ce1c-aaaaaa.jpeg
1521658450-0764fd7a7fe0aa17-aaaaaa.jpeg
1521658491-6e737495701017b0-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie wyglądasz !:**
Po świętach zamawiam szlafrok :D urzekły mnie twoje zdjęcia :)

Ja dostałam pod koniec lutego już kasę ze skarbówki. A wy jeszcze czekacie ?:o dlugo
ja się jeszcze nie rozliczyłam... ale ja nie mam co liczyć na zwrot, bo generalnie to ja im muszę dopłacać, więc... nie spieszy mi się....

Wow fajny kurde powiem ci super wykorzystujesz czas

dzięki :)
po rozprasowaniu układa się dużo lepie, ale to jutro zrobię jeszcze jakieś foto w normalnym biustonoszu itd ;) (idealny nie jest, ale jutro go ubiorę... ;) )

Skręciłam bujaczek który przyszedł wczoraj. Tyle, że on nie buja a wibruje. To normalne w bujaczkach ?
Ale chodzi Ci o to ze sam nie buja, tylko trzeba bujac? Moj tak ma, ze wibruje, ale sam nie buja tylko trzeba bujac. Wiekszosc bujaczkow tak ma. Te co same bujaja to zwykle nazywaja sie hustawki czy jakos tak.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Uwierz , że jest o co :D zwłaszcza z naszymi charakterami :D ostatnio pokłóciliśmy się o szafę. Później o to , że uważa że chce robić pranie w maju dla dziecka ale to za szybko. Później i tak przyznał mi rację. A prac będę i prasować raczej pod koniec kwietnia już :) bo ciuszkow duzo i leżą na szafie w pudełkach i siatkach . I mi tak ich szkoda :p

Strasznie się wtrąca ten Twoj facet- przecież to i tak ty będziesz prac i prasować...

@Jola92 jeśli będzie to dla ciebie jakimś pocieszeniem, jak tylko wieczorem spokojnie usiądę z M. zrobię dokładnie to samo na stronie HM [emoji1] i jeszcze Frankowi dokupie kilka rzeczy [emoji85] ale ja przynajmniej przy poprzedniej zniżce nic nie kupiłam!! [emoji6] Zastanawiam się właśnie do jakiego rozmiaru się „zaopatrywać”... [emoji848]

Ja sie zaopatruje do 68, jak przy corce.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Niestety nie dorównam jolci ale starałam się
Szlafrok można nosić również jako kimono wiec z chanelka tworzą idealna stykizacje prosto na salony porodówki

przy okazji ja pierdzielu jaki ja mam bęben [emoji23]
1521658390-f90ff66de57789a3-aaaaaa.jpeg
1521658407-0d48f69b39dfd395-aaaaaa.jpeg
1521658427-01921a171ee0ce1c-aaaaaa.jpeg
1521658450-0764fd7a7fe0aa17-aaaaaa.jpeg
1521658491-6e737495701017b0-aaaaaa.jpeg

You made my day! :D Myślisz, że adidasy zamiast szpilek pasowały by do tej stylówy? ubrałabym sie tak jak będe jechac rodzić, a w szpilkach juz będzie nie wygodnie :D

reklama
Do góry