reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam wziąć drugą? Bo sama nie Wiem...

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi kazała gin 2 odrazu ja najpierw wzięłam 1 i steistwierdz, że jak nie przejdzie to 2 wezmę do 8 na dobę kazała wziąć

reklama
Nooo ja tez i taki czlowiekowaty już [emoji7]

Moj lekarz pierwszy raz dał mi takie zdj aż byłam zaskoczona

Morgana nie żebyś złe mnie zrozumiała nie śmieje się szyderczo poprostu ty masz jakoś szczęście do nieszczęść

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A...o to chodzilo[emoji6] Spoko, rozumiem. Choc mnie te sytuacje w ogole nie smiesza i zastanawiam sie co jeszcze sie wydarzy[emoji53]

M przyszedl i kibel odetkal[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ulozenie miednicowe nie ma nic do samego odczuwania ruchow, tylko do tego gdzie te ruchy sa odczuwalne[emoji5]
Jeszcze jest czas, spokojnie. Na pewno niedlugo poczujesz[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Moja też pupka w dół a ruchy już całkiem wporzadku czuje :)
Tylko mnie zmartwił , że troszkę łożysko za nisko. I do kontroli. Ale powiedział ,że się podniesie z czasem. I w serduszku coś widział na początku nie tak , ale później , że jest okej i też dlatego do kontroli czy rośnie dobrze :)

Już jesteśmy po :)
Na 100% dziewczynka , zdrowa :)
W poniedziałek muszę przyjechać umówić się na echo serduszka na za 4/5tyg.
W końcu się dowiedziałam ile waży, 430g !!*.* Ssała kciuka i układała się do spania , bo od wczoraj wariowała w brzuszku . Kupiliśmy jej sukienkę , K się nie mógł oprzeć <3 zakochałam się *.*
Zdjęcia wstawię jak już będę w domu :)
Super, ze zdrowa dziewuszka[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry