reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny probuje Was nadrobic od rana, ale nie daje rady. Obiecalam mlodej skladanie domkow my little pony i tak sobie skladamy[emoji6]

Zeby nie bylo za malo atrakcji w tej ciazy to kibel sie zapchal. Juz nie mam sil[emoji20]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O kurde jeszcze to :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ech wróciłam od ortopedy. Byłam skonsultować moje bóle spojenia i krzyża. I mam ciazowego pecha: rozejscie spojenia lonowego. Na razie niewielkie ale w połączeniu z moją dyskopatia daje mieszanke wybuchową. Jeśli się pogłębi spędzę resztę ciąży w łóżku, być może nawet na oddziale. W chwili obecnej mam się mega oszczędzać i jakoś wytrzymywac ból. Wyć mi się chce. I z bólu i z bezradności.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kurczę, a wczoraj miałaś chyba wizytę i lekarka niestwierdzila? To oszczędzaj się biedaczyno

Oj kurczę, a wczoraj miałaś chyba wizytę i lekarka niestwierdzila? To oszczędzaj się biedaczyno

Mój ginekolog chciał się upewnić stąd ortopeda dziś. Nie pisałam Wam poki nie było pewne. Tak na prawdę liczyłam się z taką diagnozą ale usłyszeć od lekarza to co innego. Mam doła jak kanion Kolorado.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I najważniejsze moja waga
Przytyłam od początku 7 kg
Spodziewałam się więcej na co moj lekarz No nie mało nie mało pani Karolino
Myślom ze z liścia mu dam [emoji23]
Szyjka długa zamknięta wyniki Ok
Następna wizyta 20.04

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie na wizycie wszystko ok. Szyjka trzyma, USG nie miałam, tylko szybko na fotel i skierowania... na krzywą cukrową tym razem niestety.

Aż mi było dziwnie, jak lekarz zapytał, jak się czuję, a ja po prostu odpowiedziałam, ze dobrze i nie miałam więcej pytań :D To znaczy dolegliwości mam mnóstwo, ale akurat nie ciążowych, tylko okołoprzeziębieniowych, więc gin. nie pomoże. A, i położna sprawdzała już tętno maluszka:)

No i przybyło mi 4,5 kilo w niecały miesiąc... A za oknem śnieżyca.
Super, ze wszystko dobrze[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ja mam niby spore grono znajomych, ale też nie wszystko to wyglada jak powinno dlatego czasem mieć to wszystko na dystans.. z reguły jak ktoś coś potrzebuje to wtedy wszyscy pamiętają o naszym istnieniu...

No tylko ja nawet nie mam z kim tak szczerze pogadac, wyzalic sie, ponazekac na M[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry