reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej kobietki :) nie udzielam sie juz prawie w ogole, ale czytam z zapartym tchem prawie co dzien wszystko. Moje zycie jest nudne, wiec nawet nie mam o czym napisac.
Poki co walcze z cukrzyca, co rano mam depreche bo mimo insuliny cukry sa na poziomie 100, doktorka mowi tylko "zwiekszac" a mi to nie pomaga i mam ochote sie rozpasc.
Dochodzi oczywiscie strach o dziecko. Wizyte mam za tydzien rowny i sie zastanawiam czy nie poprosze gin o czestsze spotkania niz co miesiac, bo strasznie sie boje przez ta cukrzyce czy jest w porzadku wszystko. Plus zastanawiam sie jak bedzoe wygladal moj porod.
Chwilke byla wiosna, wiec checi do zycia mialam na 300%, teraz znow zima idzie, wiec spadly do minimum [emoji23]
Kilka dni temu odwiedzila mnie mama. Byla tydzien niecaly, ale dobre i co. Stesknilam sie juz za nia jak dziecko male [emoji16]
Cory moje zaziebione, mnie tez gardlo bolo, ale bez wieszych na szczescie powiklan.
Powiem Wam, ze mimo iz nie pisze, nie udzielam sie regularnie, to lubie podczytac co u Was i u Waszych dzieciatek i wiedziec ze wiele z nas laczy mnustwo sytuacji zyciowych, zdrowotnych, emocjonalnych. Czlowiek wie ze nie jest sam ze soba :) :)
Mam podobnie oprócz cukrzycy

reklama
To o nas :D

1521120731-fd7d5848c0e8227f-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tak teraz mysle to też mam nudne życie. Na dodatek na l4 jestem wiec nawet w pracy nic nie odwale, ręki do kwiatów nie mam czekam na wiosne tylko dlatego bo ciepło i zielono. Moje zycie toczy sie teraz wokół narzekania ze czuje sie jak słonica, wieczny dylemat w co sie ubrac i co zrobić na obiad. No i pilnowanie zeby nie konczył mi sie pasztet podlaski bo bez niego zyć nie mogę :D

Ja sobie wyobrażam że pod osłoną nocy wymyka sie z domu na podwórko. Wyciąga siaty z bagażnika rozglądajac sie czy nikt jej nie obserwuje. Potem szybko biegnie na palcach manewrując zakupami zeby sie nie wywalic :D A jak Mąż sie pyta przebudzony jej powrotem do łóżka "gdzie byłaś" ona odpowiada mu spokojnym, anielskim głosem żeby nie wzbudzac podejrzeń : "robiłam kanapki z chipsami a potem siku kochanie"
:D
Jestes bezkonkurencyjna[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo u mnie 2 dni było poniżej 90 i brak ketonów w moczu. Szczęśliwa byłam że w końcu się unormowalo to dzisiaj 96, do tego mała się dziś nie rusza ...ciagle coś...

hchygzu3k7rw3nxc.png
Ja ketonow nie mam na szczescie. Juz bym osiwiala jakby to jeszcze doszlo. A Ty tez na insulinie, czy tylko na diecie?

reklama
Do góry