reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Juz wgl nie mam skurczy [emoji2] ale wczesna ciaza i jestem na obserwacji

w4sqgzu395zb6ngs.png
Super ze skurcze ustały :*

reklama
No ja po wizycie. Usg nie robił. W końcu coś przytyłam bo aż 3 kg w miesiąc, a długo nic na plusie. Bakterie w moczu jak zwykle, już lekarz rozkłada ręce, bo od początku ciąży z nimi walczę i nic... Glukoza ok na szczęście bo drugi raz nie chciałabym tego ścierwa ohydnego pić. Powoli godzę się z tym, że to prawdopodobnie chłopiec, choć powiem szczerze, że było mi ciężko...
Dobrze, ze wszystko w porzadku. A na te bakterie cos Ci przepisywal?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już w domu[emoji3] Michałek zdrowy 530g wazy wiec zdrowo. siedzial sobie po turecku i kopie w pęcherz dlatego tak boli czasami.

Po braniu antybiotyku na zapalenie oskrzeli dostalam stanu zapalnego[emoji53] wiec odbytem razu globulki mi przepisała a guzek między nogami to jednak hemoroid którego od razu mi wsadzila [emoji53]
Na zaparcia przepisala mi boldaloin zobaczymy czy pomoze a na zgage maalox do rozpuszczenia[emoji3]

0d1ysek2nd7i49el.png

A jeśli zatrzymuje się woda w organizmie to mniej się chodzi sikać ? Czy sikanie nie ma nic do tego ?

A kredyt ? I zrobic większość naraz ? Wiem , że męczy takie coś. W dodatku , że czekacie już 4 lata. My czekamy od września i robimy, ale bez kredytu raczej się nie obejdzie. Bo tak , co miesiąc po jednym meblu byśmy kupowali. W końcu zrobicie i będziesz szczęśliwa. A w tedy czekam na zdjęcia :) pewnie do tego czasu będę zaglądać co i was słychać, nawet jak dzieciaki będą miały po 2 latka :) chyba , że już zapomnicie o forum :oops:
Największym problemem paradoksalnie nie jest kasa, bo na to co najważniejsze mamy jeszcze odlożone...
Ale... Tego nie da się zrobić jak jest temperatura <+5, tamtego nie można bo inne tamto nie zrobione, a kolejność musi być... A do tego opóźnienia "ludzkie" i proceduralne - terminy w firmie kopiącej studnie, robiącej kuchnię, gazownia, i inne tym podobne.....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Czy ja wiem, czy kisić, przecież to jest założone na górę budki i rączkę czyli jest normalny przepływ powietrza. A z moich doświadczeń co do parasolki to u siostrzenicy kończyło się zawsze tym, że parasolka się przekrzywiała na każdej dziurze i trzeba było co chwilę zmieniać kierunek ustawienia.
Zobacz załącznik 842592
Ja używałam czegoś podobnego, przyszłam dwa troczki do pieluszki. Sprawdzało się. Ale najlepiej mieć gondole z głębszą budka,b żadne szmaty wtedy nie. są potrzebne. Ja zmieniłam wózek na inny, bo mi dziecko wyrosło z gondoli i budka w nim była taka, że zawsze dało się dziecko zasłonić.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry