reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A co robić, żeby mniej puchnąć?
Ja slyszalam, że jak się więcej pije wody to wtedy się nie zatrzymuje no i ćwiczenia ( gimnastyka, pływanie) są dobre ... Kiedyś ktoś też tu pisał o masazach na pozbywanie się wody

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Potwierdzam, mój też ma na ramionach :) Więc, nie czuję się osamotniona :p
Ja mam 4cmetrowe na samej górze ud z tylu od wewnętrznej strony :) więc tyle dobrego, że ich nie widać bo uda je zakrywaja [emoji39][emoji39] narazie w ciąży żaden mi się nie pojawil i man nadzieję, że w genach po mamie to mam... W każdej ciąży tyla z 50 na 80 i w ciągu miesiąca znów miała 50kg (3 ciąże) i ani jednego rozstepu szczesciara nie ma [emoji39] siostry też...

f2w39n7303c24ozn.png

Jem wiecej niz przed ciaza, ale tez nie ogromne ilosci. Po prostu mam tendencje do tycia[emoji53] Poza tym wydaje mi sie, ze juz zaczynam brzeknac.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja tez jem normalne nawet spodycxy zero bo mnie nie ciagnie do nich , orzeszki co trzy dni tak no i chleb dziennie , bez niego nie umie, ale jem jak zawsze tylko ze bylo 72 a juz 85.5
Woda.....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dlatego zazdroszczę facetom... Dlaczego oni nie maja rozstępów, cellulitu i nie musza być wiecznie na diecie zeby wyglądać jak człowiek eh... Mój maz tyle je że ja gdybym pochlaniala takie ilości jedzenia jak on ro bym juz ponad 100 kg wazyla... A on nawet brzucha nie ma! I gdzie tu sprawiedliwość

0d1ysek2nd7i49el.png

Moj maz juz dieta [emoji23][emoji23]silownia,wiecej ruzu I tylko kurczak hak go przycisnie zje steak ale generalnie to woli ryz kurczak isilka 3 razy w tyg
Kiedts chudy jak szupak tera uwaza na brzuchem [emoji12]38l

Dzień dobry :)

I pomyślcie ile niewykorzystanych ciuszków 56 i 62 :D

Wszystko będzie dobrze :) Zobaczysz maluszka i od razu się rozchmurzysz [emoji9]

@Lipcowa mamusia dobrze, że skurcze ustają :)

Ja mam kilka sztuk i 50[emoji38][emoji38]ale chcualabym zaczac 62[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]nie poniegniawalabym sie

reklama
Dobrze, dodam Cię do listy NIE KUPUJ :D

Eh. Słaby. W piątek idzie znowu do szpitala, zobaczymy czy tym razem będzie wszystko ok...

Tak naprawdę to super, dobry sprzęt i jak dodasz wszystko to w tej cenie naprawdę okazja..

@Veraska, zdrowia!

@Darka83, będą zdjęcia??
Trzymam kciuki za Was [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry