reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już sie tak mecze z tymi zaparciami ze szok... Dzisiaj wypilam syrop ale nie pomógł[emoji53] już nie wiem co brać

0d1ysek2nd7i49el.png
Lactulose wypilas? Ona nie podziala po jednej dawce. Trzeba brac stale przez kilka dni.
Czopek dziala od razu.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lactulose wypilas? Ona nie podziala po jednej dawce. Trzeba brac stale przez kilka dni.
Czopek dziala od razu.
Noo chyba to właśnie. Czopki nie dzialaja. Muszę spróbować cos bardziej rygotystycznego... Kiedyś mi pomoglo jak zjadlam pierogi ze śmietaną i popilam cola.. Rewelucja! Jutro sprobuje moze pomoze

0d1ysek2nd7i49el.png

Gdzie skarpety? [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Skarpety mówią, że im miło że pytasz :D Za brzuchem gdzieś tam są :D

Jem wiecej niz przed ciaza, ale tez nie ogromne ilosci. Po prostu mam tendencje do tycia[emoji53] Poza tym wydaje mi sie, ze juz zaczynam brzeknac.

U mnie identycznie! Nawet brzuchy mamy podobne :) Ja też zaczynam puchnąć bo już mi sie skarpetki zaczynają odciskać :(

Noo chyba to właśnie. Czopki nie dzialaja. Muszę spróbować cos bardziej rygotystycznego... Kiedyś mi pomoglo jak zjadlam pierogi ze śmietaną i popilam cola.. Rewelucja! Jutro sprobuje moze pomoze

0d1ysek2nd7i49el.png
A probowala kiwi, suszone sliwki, suszone morele?

Skarpety mówią, że im miło że pytasz :D Za brzuchem gdzieś tam są :D

U mnie identycznie! Nawet brzuchy mamy podobne :) Ja też zaczynam puchnąć bo już mi sie skarpetki zaczynają odciskać :(
No dokladnie. Skarpetki sie odciskaja. I nogi takie lekko ciastowate sie robia.
No brzuchy mamy podobne, ale Ty nie masz takich boczkow i pupy[emoji6]

reklama
Do góry