reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Już jestem po[emoji16] wszystko w porządku dzidzia rośnie ale zapomniałam zapytać ile waży [emoji849] szyjka okej. Dostałam żelazo. Mocz powiedział że jest okej i nie wiem czy robić sobie ten posiew czy nie.. Trochę za dużo przytyłam i mam na to uważać. Niby jakoś dużo nie jem ale mam na to zwrócić uwagę żeby nie zbierała mi się woda i żeby się obrzęki nie robiły

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz zdjęcia ?:)

Matko ja mojego bede musiala szantażem brac zeby szybciej wyszedl[emoji13][emoji13]

0d1ysek2nd7i49el.png
Ja swojego blagalam, prosiłam, szantazowalam. Do tego sprzątałam, męża meczylam, po schodach chodziłam. I Co? I dziad nie chciał wyjść.[emoji6]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zakazu nie ma, przynajmniej lekarz nigdy nic nie wspominał :)

Też widziałam może ze 2-3 razy ale tak bardzo słabo, zazwyczaj jak tylko dźwigam pościel albo sweter to jest koniec :D Mój M też jeszcze nie czuł :( a dziś już 23+2.

Oby tak było :)
Ja to już zaczęłam myśleć , że mojej Kruszynce światło przeszkadza bo jak jestem pod kołdrą to co chwilę czuję a jak tylko podnosze kołdrę to koniec [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
To ja na to na pewno nie będę zwracała uwagi :)

U mnie na minusie ciągle, więc mam jedyny plus , że K nie ma w ciągu miesiąca ..

To ja taką samą , ale w komplecie z większą : Zobacz załącznik 842505

:( Ja mojemu objecalam , że dostanie prezent od małej na urodziny. W 27 TC :(
No to czemu się smucisz ? Do tego tygodnia to już dziecko urośnie do kilograma więc pewnie będzie widać i to ladnie

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry