reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przezycie tak, ale co to za zycie[emoji53] Bie myslmy lepiej o tym!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszymy się z samego postępu naszych Maluszków, ale mają nakazane przez lipcowe mamuski siedzieć w brzuszku do lipca [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Krtań tylko, płuca i oskrzela czyste [emoji4] Narazie bez antybiotyku, jak nie przejdzie na domowych sposobach to mam włączyć antybiotyk w piątek. Więc walczę [emoji4] mam nadzieję, że u Ciebie już ok [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
To trzymam kciuki zeby przeszlo!

Kosze na bieliznę bywają mało stabilne same w sobie, więc boję się, że to może nie zdać egzaminu...
Ewentualnie umywalka jak jest duża, to może na nią dałoby się coś zmajstrować takiego, żeby się nie zsunęło, było stabilne itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie umywalka nie, moze wlasnie ta wanna. Musze pomyslec. Dzieki za pomysl[emoji5]

Tak jakbym miała okres dostać średnio co 40-45min podobno to normalne

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ah, to nie wiem. Skoro normalne to pewnie tak. Najwazniejsze, ze nic nie powoduja.
Mnie tez brzuch teraz ciagle boli. A i skurcze mam, ale ok 10 dziennie. Nie panikuje dopoki mi sie nie zrobi brzuch jak kamien.
Skoro jednak nic sie nie dzieje to sprobuj moze wyluzowac choc troche. Wiem, ze to trudne, ale licze na to ze sie uda. Moze ta meliske sobie popijaj.

No ja akurat jak jem kiwi codziennie, co drugi dzien to nie mam problemu. Moze i u Ciebie sie sprawdzi.
Susxone sliwki i morele tez ponoc swietnie dzialaja. Najwazniejsxe zeby stosowac cos regularnie, zeby nie doprowadzic do zaparc.

Będę jadła, mimo tego , że później bardzo boli i piecze mnie język. W ogóle położna kazała mi jeść coś kwaśnego, bo coś w wynikach nie tak

Ah, to nie wiem. Skoro normalne to pewnie tak. Najwazniejsze, ze nic nie powoduja.
Mnie tez brzuch teraz ciagle boli. A i skurcze mam, ale ok 10 dziennie. Nie panikuje dopoki mi sie nie zrobi brzuch jak kamien.
Skoro jednak nic sie nie dzieje to sprobuj moze wyluzowac choc troche. Wiem, ze to trudne, ale licze na to ze sie uda. Moze ta meliske sobie popijaj.

Meliska niepomaga niestety [emoji8] ale muszę się poxytywnie nastawić do wszystkiego bo mój stres i tak nic nie pomoże a może tylko zaszkodzić [emoji8] [emoji8] zresztą ja niewiem co taki mieczak się że mnie zrobił [emoji4] chyba lanie by mi się przydało na opamiętanie[emoji39] a kiedy masz wizytę? Też pewnie teraz mało odpoczywasz jak córcia w domu co?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyszłam z domu 12:20 i dopiero wróciłam :D Do sephory nie weszłam bo juz nie miałam siły ale moze to i lepiej :D Kupilam sobie 2 bluzki ciążowe i 2 sukienki. Stasiowi kupilismy rożek :) Ł nakupował sobie koszulek i spodenek sportowych bo on w pracy chodzi na siłkę i stwierdził, że jak będzie miał nowe ubrania to będzie osiągał lepsze wyniki na bieżni :D Wrcając odstawiliśmy do domu samotnej matki 2 pełne siaty a ikea. Wypchane po brzegi ubraniami. A i tak byłam łaskawa i wywalałam nie wszystko co powinnam. Komuś na pewno się przydadzą :) a teraz zamawiam koszule do szpitala, szlafrok i torbę do porodu :D

Hahahah jak mój ojciec... dopóki nie będzie miał PROFESJONALNYCH ubrań do joggingu nie może zacząć biegać :D

Kurcze, ja wlasnie bede miala problem co zrobic z maluchem w lazience po wyjeciu z wanienki[emoji53]

A nie macie pralki w łazience? Żeby na początku, jak będzie maleństwo, ogarniać na pralce? Jak trochę się utuczy to w ręcznik i do pokoju :)

@Karla88, boskie kokardy...! Ja też koooocham buty :tak: No i torebki... i okulary :unsure::unsure:

reklama
Do góry