reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak magnezu 6 tabletek dziennie biorę od czasu szpitala do tego progresteron i 2 razy w tyg dopochwowe mam aplikować

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sie czujesz? Mi nie tyle co apka nie cytuje kto do mnie pisze to jakas zmiana jest nie umiem sie polapac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Onaszczesliwa2018 mam nadzieję że ta wizyta to tylko formalność żeby Cię uspokoić :*
Mam wyrzuty sumienia bo ostatnie 3 dni większość przeplakalam i taka roz... byłam , a miałam zakaz stresowania się bo to wspomaga tylko skurcze..no nic mam nadzieję że niezaszkodzilam mojemu synusiowi:(

No właśnie ja też biorę nospe i magnez gdy musze nic na stałe w piątek zapytam czy mam nie zacząć czegoś brać na stałe
Ja to chyba bym narazie się bała całkiem odstawić tej nospy jakoś mnie tak uspokaja i faktycznie brzuch mam luzny a tak jak odstawiłam to już się zaczynały bole

Mam wyrzuty sumienia bo ostatnie 3 dni większość przeplakalam i taka roz... byłam , a miałam zakaz stresowania się bo to wspomaga tylko skurcze..no nic mam nadzieję że niezaszkodzilam mojemu synusiowi:(

Kurcze tylko spokojnie bo ja co stres na początku to w szpitalu lądowałam

No mam nadzieję, że szyjka nieodstawia żadnych cyrkow znów:(

Szykuj się pomału , szybciej Ci zleci do 13 :)
Oto rzekome przyrodzenie mojej Adusi :-D Przypomina wam to siusiaka? Przyszłe mamusie chłopców też u was to tak wyglądało? Zobacz załącznik 842406
Przykro mi, patrzę i patrzę i nic nie widzę. Nie wiem co gdzie jest .. :oops:
2 i 3 i 4 ale teraz widze że ma sprzet o wiele lepszy, bo jak chodziłam z Kacprem to nie widziałam co i jak a teraz wszystko nosek, usta, paluszki u stop wszystko wyraźnie aż patrze i uwiezyuw nie moge
To super :) może i mój w końcu zmieni :D
I know :D Piszesz że lekarz bardzo dobry, więc dlaczego miałby sie pomylić..? Myślę że gdyby nie był pewny, powiedziałby CI to, a chyba nie miał wątpliwości? Nie stresuj się tak dziewczyno...! Ledwie 1 dzień pocieszyłaś się Alicją :p

Na pewno coś do kąpieli, do smarowania ciałka i linomag/ sudocrem żeby mieć do pupy. W sumie nie za dużo...
Nooo. Bo już się martwię. :D ale może i masz racje, nie będę panikować . Gdyby nie widział to by nie mówił :)
Klaudia, mój lekarz czasami też wydaje mi się ignorantem... W zasadzie nie mówił, że to źle ani, że dobrze czy niepokojące, jedynie, że się nie zgadza z wiekiem ciąży. Dodam, że mam pewność jeśli chodzi o to, kiedy doszło do zapłodnienia (30 września) bo miałam owulację wtedy. A potem dłuugi czas celibat więc niemożliwe aby później do tego doszło. 6 października miałam krwawienie, ale bardzo krótkie i skąpe, mój okres jest długi, trwa 7 dni, jest obfite a to może góra 3 dni trwało. To wszystko takie zastanawiające...​
To moze wizyta u innego lekarza ? A na polowkowym do lekarz mówił ? Czy robilas u tego samego ?
Dziękuję a co myślisz o tej maści?
Link do: BEPANTHEN Maść na ODPARZENIA odpieluszkowe 30g
czy lepiej sudocrem/linomag? i który z nich lepszy?
Ja taki kupię , do smarowania pupy :)

Strzałka przyrodzenie, czerwonym nogi oznaczyłam. Marta u Ciebie to i ja nawet widzę, ze chłopczyk... U mnie taka pewna nie jestem, ale to może przez to, że długo na dziewczynkę byłam nastawiona i moja psychika odrzuca myśl o chłopcu czy coś w tym stylu. Chociaż chłopiec też będzie cieszył, wiadomo. :) Bez tytułu.png

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    254,6 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry