reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja wolałabym nie ;)
Po pierwsze mając 17 poznałam swojego ex, a po drugie, miałam wtedy taki koszmarny trądzik... [emoji33]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dlatego napisałam o jedrnosci 17 letniej skóry a nie , że skore 17latki bo nie pamiętam jaka wtedy była [emoji16][emoji16][emoji16] a też miewalam problemy ze skora [emoji16] ale wagę mogłabym mieć z czasów gdy miałam 17 lat [emoji1] bo była niższa niż teraz choć najlepsza figurę miałam ok 20 [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dlatego napisałam o jedrnosci 17 letniej skóry a nie , że skore 17latki bo nie pamiętam jaka wtedy była [emoji16][emoji16][emoji16] a też miewalam problemy ze skora [emoji16] ale wagę mogłabym mieć z czasów gdy miałam 17 lat [emoji1] bo była niższa niż teraz choć najlepsza figurę miałam ok 20 [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Najlepszą figurę miałam przed ciążą [emoji23]
Wcześniej byłam młoda, itd ale dużo lepiej zaczęłam wyglądać biegając, basen, trening siłowy, kilka lat wege plus trening maratoński, i wyglądała i czułam się dużo lepiej niż jako nastolatka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mówimy o zastosowaniu zewnętrznym ;)

A co do spożycia - zdania są podzielone, na pewno nie uznałabym go za coś super zdrowego, choć są dużo gorsze oleje i tłuszcze - moim zdaniem lepszy olej kokosowy niż masło...
A najgorszym tłuszczem dla mnie jest olej palmowy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dlaczego masło jest gorsze...?

Eeej, ja też bym zjadła.... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

:D spakuję Ci kawałek w chusteczkę i mogę wysłać :D

Aaa to już nie tak dobrze haha [emoji16] pomysl sobie, że to synuś taki głodny bo szybko rośnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Jasne :D a w lipcu okaże się, że konieczna będzie cesarka bo małego utuczę [emoji28]

Właśnie uśmiech mi z twarzy nie schodzi :)
Zadzwonił mój M i oznajmił że bank w końcu uznał że da mu kredyt i jutro jedzie podpisać papiery więc ruszymy z remontem łiiiiiiiiiiiiii jaka radocha :) synek będzie miał nowe mieszkanko <3

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super, gratulacje! :)

Cuuuuidownie jak ktoś w pracy ma urodziny [emoji16] kolega przyniósł plesniak z czarna porzeczka i rogaliki

1520847085-f96bb49313b13c1f-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ej no weeeź :p Co Ty nam tu pokazujesz :D Smaka nam narobiłaś :p U mnie w pracy też zawsze każdy przynosi ciacho :D

Dziewczyny ja juz po. Wpierw lekarz pytal czy znam plec woec ja pale frana ze nie....to patrzy patrzy mowi ze dziewczynka,ja na to ok . oglada robi pomiary i nagle a to co .....jednak siusiak jest. Czyli zostaje chlopiec. Rosnie kopie ....i wazy juz 490g.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz po. Wpierw lekarz pytal czy znam plec woec ja pale frana ze nie....to patrzy patrzy mowi ze dziewczynka,ja na to ok . oglada robi pomiary i nagle a to co .....jednak siusiak jest. Czyli zostaje chlopiec. Rosnie kopie ....i wazy juz 490g.

Hmmm ciężko się dziecku zdecydować na płeć to mamie figle płata :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Super, że wszystko dobrze :) Szkoda, że jednak nie dziewczynka, miałabyś dwie parki :)

reklama

No to już kawał chłopa :) czyli jednak chłopiec zostaje ,swoją drogą chciałabym widzieć twoja minę jak mówi że dziewczynka :D który masz tydzień?

Do góry