reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

My od 5 ;)
Ale sporo czasu po prostu przwgadaliśmy, plus trochę ogarniania, wspólne gotowanie, itd ;)
Teraz O krótka drzemka, potem obiad i może spacer jak pogoda dopisze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
My już na dworze, nie chce się do domu wracać super ciepło☺️ w słońcu 15 stopni ☺️ ja bardzo lubię wcześnie wstawać zupełnie inny dzień nie wyobrażam sobie leżeć do 10☺️

reklama
My już na dworze, nie chce się do domu wracać super ciepło[emoji5] w słońcu 15 stopni [emoji5] ja bardzo lubię wcześnie wstawać zupełnie inny dzień nie wyobrażam sobie leżeć do 10[emoji5]

Ja o 10 to wstawalam chyba z 3 lata temu potem cos mi sue przesrawilo chyba skutek pracy ze zawsze wstawalam o 7 lub 8 Tera tez [emoji12]

Dawno siklinda nie bylo czy zle czytam?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@SzczęśliwaCiężarna, normalnie śmieję się cały czas :D

Mi wczoraj rano było nie dobrze myślałam ze z śniadania
Dziś to samo .. nie wiem czy mały mi naciska na żołądek
A tak kopie jak szalony

Właśnie ja wczoraj też nie wiem czy brzuch mnie bolał ciążowo, czy żołądek.. wcześniej miałam zdiagnozowane helicobacter których nie pozbylam się, bo zaszłam w ciążę, więc moze też dają znać... plus na bank brak magnezu itp. bo powieka lata mi jakbym puszczała oczko do wszystkich naokoło ;) :D

No właśnie myślałam też o takim bonie np na flyboard co myślisz? :)

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Myślę że to fajny pomysł..! Ja będę miała mega zagadkę bo M. ma uro 29 lipca, więc dużo wcześniej muszę COŚ ogarnąć...:errr:

W Wawie pogoda super, muszę się zebrać i ruszyć tyłek... ogólnie też nie przepadam za niedzielami, sobota najfajniejsza :)

@SzczęśliwaCiężarna, normalnie śmieję się cały czas :D

Właśnie ja wczoraj też nie wiem czy brzuch mnie bolał ciążowo, czy żołądek.. wcześniej miałam zdiagnozowane helicobacter których nie pozbylam się, bo zaszłam w ciążę, więc moze też dają znać... plus na bank brak magnezu itp. bo powieka lata mi jakbym puszczała oczko do wszystkich naokoło ;) :D:)

HahHha

16udyx8di9hvrs5t.png

Gdyby nie mało czasu, to np puzzle że zdjęcia, ewentualnie jakas koszulka że zdjęciem czy czymś takim (w galerii katowickiej drukują na poczekaniu na koszulkach, tylko z pendrivem trzeba przyjść, więc pewnie we wro też coś takiego będzie)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Albo wspólne zdjęcie na poduszce. U fotografa się da coś takiego zrobić. Ale nie wiem czy twojemu się to spodoba. Ja mojemu chyba taki prezent sprawie na urodziny. Fajnie , że sobie przypomniałam. Teraz zrobimy zdj z brzuszkiem i takie wyszyja na Jasiek :) mój chciał już rok temu coś takiego, żeby zabrać ze sobą do Niemiec.

Marika ja mojemu kiedyś kupiłam szlaku słoik i wrzuciłam tam 50 karteczek na każdej było napisane za co go kocham szanuje
Był mega zaskoczony i czytał taki skupiony

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziwne, że ta wymiana taka skomplikowana...
Pozostaje jeszcze klej kontaktowy - potem zrobię zdjęcie mojego (nie jest drogi, a przetestowałam że trzyma) - smarujesz obie powierzchnie, czekasz aż trochę podeschnie, tzn dotykowo, i przyciskasz, potem czekasz z 24h aż wyschnie - u mnie trzyma na razie od ponad pół roku ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Raczej nie ma szans nawet na przyklejenie. Inaczej wygląda od drugiej strony niż ty swoje opisywalas..

reklama
No dokladnie. Tak jak u nas z ta lodowka. Zawsze cos dodatkowo dowali jak jrst tyle wydatkow. Tylko szkoda, ze u Was nie uda sie naprawic. A moze jakis specjakusta to oceni? Czy tato K sie na tym zna?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Zna się. Próbował podobną pralkę naprawić przyjaciółce, poprosili nawet Pana który przyszedł obejrzeć . Nic się nie dało zrobić..
Musi być wesoło jednak. Zero nudy i chwili spokoju. Całe szczęście jeszcze pierze , bo u nas wiecznie pranie się robi codziennie. Więc nie wyobrażam co by się działo tydzień bez używania jej :/

Do góry