reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie synek :)

Dziś na obiad pizza, ale coś mi nie podchodzi [emoji14]
Zobacz załącznik 841613
Woow apetycznie wyglada[emoji4]. Gratulacje mamuśka [emoji1]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Przeszło ale ja mam bardzo duzo teraz upławów normalnie wodniste nieraz geste co siku to zmieniam wkładkę ,tylko ja mam luteline i krążek to też wpływa ,też kiedyś pytałam dziewczyn o ten śluz że ciągnący jak białko jaja kurzego i pisały że też taki mają ,troszkę mnie to uspokoiło i na wizycie lekarz stwierdził że taki śluz może się pojawic
No i ja za tydzień zapytam lekarza w ogóle mam tyle pytań ze chyba sobie zapisze żebym o niczym nie zapomniałam :D

nowajka jak czop odchodzi to od razu zauwazysz raczej nie jest to jak zwykle upławy
W pierwszej ciąży nie zauważyłam nie wiem chyba że mi nie odszedł bo ja miałamam poród wywoływany w 37 tygodniu to nie wiem czuje się jakbym nigdy nie była w ciąży nic nie wiem xd

W pierwszej ciąży nie zauważyłam nie wiem chyba że mi nie odszedł bo ja miałamam poród wywoływany w 37 tygodniu to nie wiem czuje się jakbym nigdy nie była w ciąży nic nie wiem xd

No to najlepiej się nie stresuj
Ja tez mam teraz większe upławy albo wodniste albo takie ciągnące się jak białko kurze

16udyx8di9hvrs5t.png

Oby tak było ze to nie czop tak się strasznie martwię eh ta ciaza jest tak stresująca ze masakra.. trzymam kciuki kochana żeby jutro było wszystko okej :*
Ja mam z reguły ogromne ilości wodnistego śluzu, ale też co jakiś czas zdarza mi się właśnie taki płodny. A czop jak mi pod koniec ciąży odchodzi to raczej wyglądał jak budyń i był podbarwiony krwią.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No mnie dzis wlasnie tez cos boli. Az ciezko chodzic. Tetaz chyba taki etap szybkiego wzrostu.
Za to circia coraz czesciej i mocniej kopie[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

No trochę "pocieszam się" że nie mnie jedną boli. Doszedł mi jeszcze ból głowy, ale taki od szyi... masakra. Chyba zaraz zawinę się do domu...

Dzięki :-) Może załapię i coś mi się uda wstawić.

A jak wstawiasz z telefonu to nie jest od razu ok?

reklama
Do góry