reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie po wizycie ok. Szyjka krótka, ale twarda. Dzidzia sobie siedzi główką do gory, dlatego tak po pęcherzu kopie. Dala sobie wszystko pomierzyc, tylko buzie zaslaniala raczkami. Ale za to ładnie nóżki rozkladala, i Pani doktor powiedziała ze to na pewno dziewczynka. Więc dalej Hanka ;) i waży 520 gram :)

Super :) krótka tzn ? Masz jakieś zalecenia czy to taka Twoja "uroda "?

reklama
dzien dobry :)

ja dzis sie juz czuje lepiej tylko katar lekki ale do przezycia

opowiem wam dzien typowej blondynki: (pamietaciee akcję ze polozna przynosi wage nawet u ktores z was po porodzie a ja myslalam ze wage dla matki :) tak wiem .. wstyd mi do dzis hahah

godz 6:30 rano wstaje zeby zrobic siku do kubeczka na posiew i zrobic badania wszystkie bo w pon mam wizyte no wiec leze i mysle o ktorej wyjade itd.. po czym wstaje ide do lazienki siadam na wc i cooooo sikam... wstaje i mysle fuck mialam do kubka nasikac kurtyna tyle z moich badan na dzis ... musze znow jutro szybciej wstac...i kubek postawic na wc jak wstane rano zeby od razu widziec ...

pozatym trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze :)
Haha, no coz w ciazy rozne rzeczy sie zdarzaja. Dobrze, ze jeszcze masz czas i nie planowalas bafan na ostatnia chwile[emoji5]
Dovrze, ze z choroba lepiej.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny. Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na przyszłych :* trzymam kciuki , na pewno będzie wszystko dobrze.

U mnie od rana do dupy, w ogóle ostatnio te dni najchętniej bym wycięła.. jak jest chwilę dobrze to zaraz mam wszystkiego dość i odechciewa mi się nawet oczy rano otwierać bo tylko siedzę i ryczę.. gdybym nie była w ciąży pewnie bym się upiła i zapaliła papierosa. Ale dziekuje Bogu, że jestem. Jest to jedyna rzecz która mnie cieszy w tym moim popapranym życiu..

Do tego rano zapomniałam nasikać do Kubeczka, jakieś 2 razy. Więc szłam spać dalej i za trzecim razem już pamiętałam. Wyszłam z domu, musiałam się wrócić po ten cholerny mocz. Jak już doszłam pod szpital, jakieś 20monut drogi. Wypadł mi telefon na chodnik i potuklam szybkę, całe szczęście , że jakiś zaraz po kupnie telefonu kupiłam też szybkę vhartowana , a jak weszłam do szpitala okazało sie ,że od 1 marca już pobierają krew do 10 nie do 11 i spóźniłam się 15 minut. Więc wróciłam do domu ..
Na 13.30 do dentysty mi się udało zapisać i po wyjściu kupię coś na obiad. Ale nie mam pomysłu jaka zupe gotować dzisiaj. A wy co gotujecie ? Może mi podsunięcie jakiś pomysł.. bo z chęcią to bym nic nie jadła ale jednak dziecka nie będę głodować i zjem na siłę.

O jej biedaczku czyli taki kiepski dzionek masz. Oby Ci przeszło a jak nie to postaraj się przespać jak potrafisz bo ja z nerwów np niepotrafie spać :*

Hey dziewczynki jak tam się macie? :) jak maluszki wiecie już dokładnie która co będzie miała [emoji4]? .

w4sqgzu395zb6ngs.png
Witaj[emoji5] Wiekszosc juz wie[emoji5] A co u ciebie? Ty co bedziesz miala?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny. Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na przyszłych :* trzymam kciuki , na pewno będzie wszystko dobrze.

U mnie od rana do dupy, w ogóle ostatnio te dni najchętniej bym wycięła.. jak jest chwilę dobrze to zaraz mam wszystkiego dość i odechciewa mi się nawet oczu rano otwierać bo tylko siedzę i ryczę.. gdybym nie była w ciąży pewnie bym się upiła i zapaliła papierosa. Ale dziekuje Bogu, że jestem. Jest to jedyna rzecz która mnie cieszy w tym moim popapranym życiu..

Do tego rano zapomniałam nasikać do Kubeczka, jakieś 2 razy. Więc szłam spać dalej i za trzecim razem już pamiętałam. Wyszłam z domu, musiałam się wrócić po ten cholerny mocz. Jak już doszłam pod szpital, jakieś 20minut drogi. Wypadł mi telefon na chodnik i potuklam szybkę, całe szczęście , że zaraz po kupnie telefonu kupiłam też szybkę vhartowana , a jak weszłam do szpitala okazało sie ,że od 1 marca już pobierają krew do 10 nie do 11 i spóźniłam się 15 minut. Więc wróciłam do domu ..
Na 13.30 do dentysty mi się udało zapisać i po wyjściu kupię coś na obiad. Ale nie mam pomysłu jaka zupe gotować dzisiaj. A wy co gotujecie ? Może mi podsunięcie jakiś pomysł.. bo z chęcią to bym nic nie jadła ale jednak dziecka nie będę głodować i zjem na siłę.
Jutro będzie lepiej. Niestety czasem sie takie ch***we dni zdarzają, i trzeba je po prostu znieść. Głowa do góry! A na obiad robię krem z pieczarek z grzankami.

reklama
Do góry