reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A dlaczego od 24? Ja już mam zrobić a jutro skoncze 21 tydzień. Lacze się z Toba bo też mam ostatnio takie niepokoje
Chyba najczęściej robią od tego tygodnia. Moja koleżanka miał krzywą 3 razy. Pierwszy raz w 16 tc bo z powodu cukrzycy w rodzinie bardziej ją kontrolowali a cukier z krwi na comiesięcznych wizytach zawsze wychodził jej na górnej na granicy. Na szczęście krzywa zawsze wychodziła ok u niej.

reklama
No i okazało się że chodziło o szyjkę :D czyli tylko ja myślałam że szyja, ta od głowy :D

Wiem, wiem :) Tak tylko sobie zażartowałam, bo do takich zabaw to już chyba bardziej skomplikowane programy.. może @_agnieszka_ coś Ci poradzi :)

Umrę po tych racuchach, a zjadłam tylko 2 i ledwo żyję...
Czekam na nią właśnie :p bo zazwyczaj zdjęcia robię sama a za lusterkiem nie mam ładnego tła. Jak nie suszarka z praniem to łóżko z drugiej strony , na przedpokoju drzwi albo ten mój fotogeniczny pies wiecznie wejdzie w ujęcie :D haha

Ja sie zastanawiam czy cos sie stanie jesli nie zrobie krzywej... Nigdy z cukrzyca nie mialam problemow itp a nie chce tego przechodzic [emoji53]

0d1ysek2w9if3k12.png
Nie mam pojęcia jak też nigdy z tym problemów nie miałam i wogole w rodzinie nikt nigdy nie miał cukrzycy ale zrobię to może jakoś dam rade w pierwszej ciąży jakoś poszło chociaż ciężko było usiedzieć

Tak teraz jestem dla was 24/7 :D też się cieszę , że tak się poprawiło i mam nadzieję że już tak zostanie :) . A jak mi powiedziały o tej taksówce to oczy myślałam , że mi z orbit wyskocza :D

Doczytalam domek[emoji108][emoji108][emoji108][emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze mam dzis jakiś gorszy dzień wizyta dopiero za tydzień w piątek nie bardzo chce przekładać na wcześniej bo musze zrobić krzywa cukrowa a ja się robi od 24 tygodnia a ja i tak musze ja zrobić w 23 tygodniu i 5 dniu żeby były wyniki na wizytę :/ nic mnie nie boli wsystko jest okej mała się rusza ale wieczorem czasem jak nacisne na brzuch to właśnie czuje ze macica jest troszkę twardsza ale ja tego w ogóle nie czuje no i nie cały czas tak jest ale już mam złe myśli ze to może skurcze ze przeocze je czy coś masakra
Na tym etapie moze sie juz vzasem brzudzek napinac. Ja odczuwam takie wyrazne skurcze, dosc nieprzyjemne i sa to te skurcze cwiczace macice. Jak w pierwszej ciazy mialam przedwczesne skurcze to wygladalo to zupelnie inaczej, wiec jestem spokojna.
Mysle, ze skoro na zewnatrz tego nie czujesz to jest ok. Poza tym wieczorami moze sie juz brzuszek napinac ze zmeczenia. Jest lepiej jak polezysz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A to jak masz to co innego, mi gin kazała teraz przed wizytą, a wizytę mam w poniedziałek. Już się nie mogę doczekać, jeszcze potych dzisiejszych bólach to już w ogóle, i też cały czas za mną chodzi że coś przeocze:/
Ja nie wiem niektórzy przechodzą ciążę tak łagodnie nic im nie dolega nawet jakoś nie uważają na siebie wszystko robią nie mam pojęcia od czego to zależy. A tu człowiek się stara dba o siebie i zawsze coś pod górkę

reklama
Do góry