reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kocham Urban Decay. Choc moja największa miloscia sa paletu od Too Faced a ostatnio ciągle męczę Kat van D. Makijaż to moje hobby. A w sezonie slubnym czesto robie odpłatne makijaże to mi się to hobby czesciowo zwraca.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie przymierzam sie do kupienia Kat von D. Polecasz?

@Elodia trzymam kciuki żeby wszystko poszło po waszej myśli :)

p19u3e3kn69xsy6d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć rzeczy w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
Lepiej mieć swoje z domowymi zarazkami i takie zakładać dziecku. Im mniej kontaktu z rzeczami szpitalnymi, tym lepiej.

Lepiej mieć swoje z domowymi zarazkami i takie zakładać dziecku. Im mniej kontaktu z rzeczami szpitalnymi, tym lepiej.
Ale właśnie w momencie gdy wyciągnę je z torby to nie będą juz miały domowych zarazków tylko te szpitalne. A potem te wszystkie zarazki przywiozę do domu na tych wszystkich ubraniach itp.

reklama
Mnie nie było raptem 2h i już tyyyyyle stron do nadrobienia :o

Jeżdżenia po sklepach meblowo-budowlanych ciąg dalszy... Męczące to ale chyba mamy już plan całkowity na mieszkanie :) jeszcze znaleźliśmy betonowe płyty które chcemy na ścianę na której będzie tv :) zakochałam się w nich :D już nie mogę się doczekać tak na prawdę ale samo chodzenie po sklepach jest straszne... Męczy mnie okropnie ale byle do przodu :)

p19u3e3kn69xsy6d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry