reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

morgana a masz mozliwosc na raty>??? czasem najlepsze rozwiazanie albo naprawa czasem glupota wyjdzie 50,00zł

co ty gadasz... a moja przyjaciolka co rodzila w czerwcu sama mi powiedziala ze 56 z hm spokojnie podchodzi pod 62 bo maja zawyzoną rozmiarówkę
najlepiej wybierz sie do hm i wymien :D
Nie wiem jak z tymi ratami bedzie, bo juz mamy jedne raty[emoji53]
Na razie sprovujemy kogos znalezc zeby choc zobaczyl o co chodzi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dzwoniłam żeby przelozyc połówkowe i całe szczęście, że tak wyszło. Bo przynajmniej się dowiedziałam, że raczej się nie będzie dało nagrać filmiku w 4d . Więc znalazłam inna klinikę, z tego co czytam i widzę na zdjęciach dużo lepsza. Najnowszy sprzęt a lekarz ma bardzo duzo certyfikatów. 300zl za badanie w 3d + film 4D . Czyli taniej niż tam. A tu przynajmniej pewne :) tylko niestety na 16:45 czyli cały dzień spędzony w galerii na stresie :( ale już bedziemy po jednej wizycie i po poznaniu płci to może aż tak nie będziemy się denerwować wizyta :)

Dzwoniłam żeby przelozyc połówkowe i całe szczęście, że tak wyszło. Bo przynajmniej się dowiedziałam, że raczej się nie będzie dało nagrać filmiku w 4d . Więc znalazłam inna klinikę, z tego co czytam i widzę na zdjęciach dużo lepsza. Najnowszy sprzęt a lekarz ma bardzo duzo certyfikatów. 300zl za badanie w 3d + film 4D . Czyli taniej niż tam. A tu przynajmniej pewne :) tylko niestety na 16:45 czyli cały dzień spędzony w galerii na stresie :( ale już bedziemy po jednej wizycie i po poznaniu płci to może aż tak nie będziemy się denerwować wizyta :)
No widzisz, super w takim razie, że tak wyszło :) I nie stresuj się, bo z dzidzią na pewno jest wszystko dobrze :) Dla mnie stresujące było pierwsze prenatalne, na to drugie się cieszyłam i nie mogłam się doczekać :) Teraz stres już odpuścił :) Będzie dobrze, dasz radę dotrwać do 16:45 :) W nagrodę dostaniesz film z waszym maluszkiem, piękną pamiątkę na całe życie :)

reklama
Gratulacje :) Tak czulsm, że u Ciebie będzie dziewczynka :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Też czułam u Agi dziewczynkę :D
A u siebie nic nie czuję co mogę nosić pod sercem :(
Jejku 60 kg wazylam 2 lata temu... I w ciagu półtora roku 20 kg do przodu a jadlam jak zawsze.Lekarz twierdzi ze wina hormonow po ciazy będę latac po lekarzach

0d1ysek2lswwmhul.png
+70kg przy wzroście prawie 180 to nie duzo. Nie martw się. Tym bardziej, że to też wina hormonów. :)
Nie wiem jak z tymi ratami bedzie, bo juz mamy jedne raty[emoji53]
Na razie sprovujemy kogos znalezc zeby choc zobaczyl o co chodzi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam nadzieję, że wyjdą grosze za naprawę. Nie denerwuj się już, nie psuj sobie pięknego dnia :(
Zaczęłam 21 tc a dalej nie czuje ruchow dziecka... Wy tez tak macie?

0d1ysek2lswwmhul.png
Ja czuję od tygodnia. Po śniadaniu i po kolacji zazwyczaj. Może nie zwróciłas uwagi a już delikatnie postukuje ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry