reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja myślę że jeśli dziecko będzie miało być alergikiem to niestety będzie tak czy siak... Ale oczywiście każdy odżywia się jak uważa :)

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też w żadnej ciazy nie patrzyłam oprócz tego co wiadomo, że nie wolno. Marysi rozszerzanie diety szło super nic nie uczulalo. A Kacper mial na początku uczulenie na wszystko mogl jesc tylko ziemniaki, kurczaka i marchewkę nawet dynią i indyk go uczulaly

reklama
Ja też w żadnej ciazy nie patrzyłam oprócz tego co wiadomo, że nie wolno. Marysi rozszerzanie diety szło super nic nie uczulalo. A Kacper mial na początku uczulenie na wszystko mogl jesc tylko ziemniaki, kurczaka i marchewkę nawet dynią i indyk go uczulaly
Tak więc nie ma reguły... :) nie jesteśmy wstanie tego przewidzieć

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Witajcie, byłam z Wami w grudniu gdy myślałam że jestem w ciąży a wynik okazał się błędny.. może ktoś mnie pamięta ;) chciałabym zapytać czy któraś z Was miała nie wiarygodny wynik bety? Mianowicie byłam na necie w 25 dc, 10-13 dni po owulacji. Wynik ujemny :( moje pytanie... Czy to było za wcześnie na betę? Czy któraś z Was miała wynik ujemny bety a mimo wszystko była w ciąży?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie może co dzieje się u dziewczyn które się udzielały i nagle ich nie ma??? Np @daruska.. Nagle zniknęła

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Witajcie, byłam z Wami w grudniu gdy myślałam że jestem w ciąży a wynik okazał się błędny.. może ktoś mnie pamięta ;) chciałabym zapytać czy któraś z Was miała nie wiarygodny wynik bety? Mianowicie byłam na necie w 25 dc, 10-13 dni po owulacji. Wynik ujemny :( moje pytanie... Czy to było za wcześnie na betę? Czy któraś z Was miała wynik ujemny bety a mimo wszystko była w ciąży?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem 10-13dpo to zdecydowanie za wcześnie....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry