reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzien dobry.
Ciekawy temat sie zaczął. U nas ta ciąża jest ostatnia. Ja mam 35 lat a maz wczoraj skończył 41. Moze gdyby nie straty i problemy po drodze zdecydowalibysmy się jeszcze na jedno dziecko. Jesteśmy szczęśliwi że bedzie dwójka i parka. Córka ktora zaraz konczy osiem lat marzyła o braciszku.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez wlasnie wiek przewazyl, ze sie zdecydowalam zeby potem nie zalowac. Ja w tym roku skoncze 36lat. M co prawda 2 lata mlodszy, ale to nie wiek faceta jest istotny[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny, macie jakąś listę, co trzeba kupić dla niemowlaka? Jest ich sporo, a ciekawa jestem, którą wy się sugerujecie. To nasze pierwsze dziecko i jestem kompletnie spanikowana tym wszystkim..

Mi się podoba :) śliczna taka dziewczęca :) dla odmiany kolor niebieski jest oryginalny :) moim zdaniem dekolt nie jest za duży ;) piersi w ciąży są ładne zazwyczaj a poza tym zawsze możesz zrobić jakąś zakładkę jeśli uznasz że jest zbyt głęboki :) mi np mój M ciągle mówi że teraz powinnam odsłaniać biust bo jest pełny ;) oczywiście w miarę rozsądku i nie wywalać go wulgarnie ale podkreślać to co w ciąży kobiece bo kobiety w ciąży mogą ładnie wyglądać i seksi :)

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mi kaze zasłaniać jak mam za duzy dekolt no chyba że tylko przy nim :D

Dziewczyny, macie jakąś listę, co trzeba kupić dla niemowlaka? Jest ich sporo, a ciekawa jestem, którą wy się sugerujecie. To nasze pierwsze dziecko i jestem kompletnie spanikowana tym wszystkim..
Mamy wątek wyprawkowy (jak byś nie umiała znaleźć, to w pierwszym poście tego wątku jest lista wątków z linkami)

0d1yrjjgtd95fou3.png

A tak z ciekawości jak ma się za dużo to nie dają dziecku kobiety, która nie ma?

f2w39n7303c24ozn.png
Oj nie, nie stosuje sie takich praktyk. To jednak cudzy pokarm. Sa banki mleka i tam mozna oddawac jak sie ma za duzo, ale ten pokarm jest badany. I w pierwszej kolejnosci trafia do wczesniakow i chorych noworodkow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi kaze zasłaniać jak mam za duzy dekolt no chyba że tylko przy nim :D
Mój nie jest aż tak zazdrosny, tzn jest ale mówi że jeśli jest czym to trzeba się tym chwalić :) oczywiście powiedziałam że nie mam zamiaru ubierać się wyzywająco już na pewno nie w ciąży ale podkreślić ładnie brzuszek i biust póki nie jestem ogromna czemu nie :)

p19u3e3krzyoz7pf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
A takie pytanie o kupno większych rzeczy, czy któraś z was już kupiła wózek, czy łóżeczko, czy czekacie z tym jeszcze?

Do góry