reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Planuje odnowić kolor i podciąć 2 cm [emoji16] bo daawno u fryzjera nie byłam :) więc wielkich zmian nie będzie [emoji4] ale mi niestety ani blond ani czarne więc zostają mi brązy z ombre lub refleksami

f2w39n7303c24ozn.png
Wstaw zdjęcie po powrocie :)

reklama
Dokladnie te ememocjlium czy Oliatum świetnie nawilżają i same sie przekonacie ze skóra pa kapaniu nie wymaga juz smarowania tym bardziej latem
Czyli wystarczy tylko emulsja do kąpieli ? Kremik do pupy ale ciała już niczym nie smarować ?
A tą emulsją główkę tez można myć ?

Sudokrem dopiero na odparzenia, jest za ciężki na zdrową pupę ;) jak pupa zdrowa lepiej lżejszy krem, a najlepiej często wierzyć, szczególnie latem ( bez pieluchy, żeby skóra odpoczęła.

Do pupy na codzien zapisałam sobie alantan lub bepanthen i też nie wiem który lepszy. Ale sudocrem też kupię wrazie czego na odparzenia.

Czyli wystarczy tylko emulsja do kąpieli ? Kremik do pupy ale ciała już niczym nie smarować ?
A tą emulsją główkę tez można myć ?
Na początku jak synek nie miał włosów to ta sama woda przemywalam mu główkę, później kupilam szampon z oliatum i też do tej pory uzywam
Do pupy na początek lepiej bepanten albo taka maść robiona dostaniesz ww szpitalu, ja później przepisywalam u lekarza, koszt około 7 zł długo właśnie tej maści pośladkowej uzywalam.
Później przeszlam na Sudocrem jak był starszy i bepanten ja na oparzenia w szpitalu miałam polecony tormentiol i jak miałam tylko czerwona pupę to smarowalam

reklama
Zresztą jak bedziesz rodzic Kielcach to pewnie tez Ci tak poleca chyba że przez te 3 latka cos sie pozmieniało

Do góry