reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To tak jak my tez od podstaw stan deweloperski bo to nowe☺️ to tez robilismy a mieszkaliśmy 4 lata☺️
My też kupiliśmy od dewelopera :) Jaki u Was był stan? Jakies usterki? U Nas byliśmy miło zaskoczeni bo wszystko równiutkie a nawet sciany i sufity pomalowane na biało x2 :)

My też kupiliśmy od dewelopera :) Jaki u Was był stan? Jakies usterki? U Nas byliśmy miło zaskoczeni bo wszystko równiutkie a nawet sciany i sufity pomalowane na biało x2 :)
Ściany malowaliśmy były wyszpachlowane( mam nadzieję, że dobrze napisałam☺️) w miarę równe ☺️ usterek przez te 4 lata nie mieliśmy ☺️

Ściany malowaliśmy były wyszpachlowane( mam nadzieję, że dobrze napisałam☺️) w miarę równe ☺️ usterek przez te 4 lata nie mieliśmy ☺️
To fajnie, mam nadzieję że i u Nas żadne kwiatki nie powychodzą. Choć liczę się z niewielkimi pęknięciami bo wiadomo, budynek nowy, cały czas pracuje osiadając. My byśmy chcieli za 5 lat sie pobudować. Na to mieszkanie dostaliśmy MdM więc przez 5 lat nawet kredytu nie możemy nadpłacić :(

To fajnie, mam nadzieję że i u Nas żadne kwiatki nie powychodzą. Choć liczę się z niewielkimi pęknięciami bo wiadomo, budynek nowy, cały czas pracuje osiadając. My byśmy chcieli za 5 lat sie pobudować. Na to mieszkanie dostaliśmy MdM więc przez 5 lat nawet kredytu nie możemy nadpłacić :(
A no tak MdM tak trochę wiązało nam już się nie należało wiec teraz bylo łatwiej. Pęknięcia to sie zawsze zdarzaja ale u nas nie były mocne i malo widoczne

reklama
Do góry