reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Trochę mnie nie było bo byłam cały dzień u rodziców i wróciłam taka zmęczona ze masakra leżę juz przed tv ale musze wytrzymać bo dziś diagnoza a to mój ulubiony serial oglądacie? :) objezdzilam dziś z 7 aptek w poszukiwaniu clexanu i nigdzie nie znalazłam az pani w aptece mi zamówiła i na jutro już będę mieć na szczęście jeszcze mam 2 zastrzyki ja nie wiem czemu tak ciężko dostać te zastrzyki :/
Ja tez bede ogladac[emoji3]
Musisz zawsze troche szybciej wykupowac to clexane skoro bywaja problemy, zeby miec pewnosc, ze Ci nie zabraknie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Teraz nic nie biore. Mam caly czas katar i przytkany nos, ale ja mam jeszcze przewlekle zapalenie zatok.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Lekarz rodzinny stwierdził że u mnie też alergia i zapalenie zatok. Więc mamy pchyba to samo :/

* Od czwartku te fajne rzeczy w Lidlu :D szkoda, że brak kasy :(

Trochę mnie nie było bo byłam cały dzień u rodziców i wróciłam taka zmęczona ze masakra leżę juz przed tv ale musze wytrzymać bo dziś diagnoza a to mój ulubiony serial oglądacie? :) objezdzilam dziś z 7 aptek w poszukiwaniu clexanu i nigdzie nie znalazłam az pani w aptece mi zamówiła i na jutro już będę mieć na szczęście jeszcze mam 2 zastrzyki ja nie wiem czemu tak ciężko dostać te zastrzyki :/

Biedne jesteście z tymi zastrzykami.. ja nawet nie potrafię sobie sama kujnac iglą żeby krople krwi wydostać na zbadanie cukru :o

Oglądałam na początku i przestalam :p ja jedynie pierwsza miłość codziennie, barwy szczęścia i na wspólnej od czasu do czasu :D

Biedne jesteście z tymi zastrzykami.. ja nawet nie potrafię sobie sama kujnac iglą żeby krople krwi wydostać na zbadanie cukru :o

Oglądałam na początku i przestalam :p ja jedynie pierwsza miłość codziennie, barwy szczęścia i na wspólnej od czasu do czasu :D

Ja się dziś "wyłączyłam" trochę z forum.. Zaczynając od wizyty miałam dziś trochę do załatwienia a na koniec poszłam na rzęski :D no w końcu mama też chcę się czuć ładna :D właśnie szukam odpowiedniego fitness dla mnie i czas się wziąć za siebie :) jak już zapłacę za karnet to będę chodziła bo będzie mi szkoda pieniędzy hehe taki mus przez zapłacenie trochę bo ogólnie jestem leń i antysport :o mój M właśnie wybył do kolegi który ma od x czasu wolną chatę ( normalnie na stanie 3 dzieci) więc spotykają się na jakiś alkohol i gry na konsoli :D a mamuśka w domu buuuu no ale co zrobić, niech korzysta ze spotkań z kolegami :) a może dowie się czegoś mądrego od kolegi dzieciatego :D

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wątpię żeby gadali o dzieciach :D chyba tylko my baby tak mamy :D

Ja z neoparinem nie mam problemu na szczęście nigdy... I jest tani łiii

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja tez bede ogladac[emoji3]
Musisz zawsze troche szybciej wykupowac to clexane skoro bywaja problemy, zeby miec pewnosc, ze Ci nie zabraknie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Właśnie wiem dobrze ze nie czekałam do czwartku aż nie będę mieć zastrzyków bo niebezpiecznie tak przerwać leczenie teraz dużo wcześniej będę szukać bo wcześniej nie miałam z tym problemów tylko dopiero w tym miesiącu :/

Do góry