reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I jak ??
1518275219-96fea4c5a612e099-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Fiu Fiu fiu jaka laska;)

reklama
Dobry wieczór mamuśki.

Dawno mnie nie było i nie ma szans, żebym nadrobila.

Jakiś spadek nastroju mam[emoji17]

@Karla88 wrrr... pięknie wyglądasz.

@Zulson gratulacje i baw się dobrze.

Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku.

Buziaki i jak będę miała więcej czasu to wrócę do Was[emoji9]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
Gratuluję, no i oczywiście baw się dobrze [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mojego chrześniaka nie ma dziś i jutro o moich rodziców więc mogę śmiało jechać :) brat z bratową chcieli się "pozbyć" synka bo mają niemowlaka w domu.. Chcieli na parę dni zostawić go u moich rodziców No niestety muszą sobie poradzić, mama powiedziała że ja przyjeżdżam i mają go absolutnie nie przywozic... A brat zły... No żal serio...

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Faceci bywają mega egoistami- nawet jeśli chodzi o siostry jak widać ;) ale myśle ze dla ciebie to najlepsze rozwiązanie. Znając poziom stresów na forum przy każdym skurczu na pewno tez byś się po wziycie stresowała każdym pryszczykiem :) a pokoik który wrzucilas super. @_agnieszka_ tez kocham pinteresta :) fajne połączenia z szarością :)

Wróciłam od rodziców, byłam w szpitalu u M., młody poszedł na noc do taty wiec pomimo ze jestem zmęczona ogarnę się i idę na kolacje z koleżankami. Muszę się oderwać trochę od tematu chorób itp... także aktualnie pozdrawiam z wanny, spod kremów i płatków pod oczy :))))

@Karla88 mam nadzieje ze twoja impreza udana..!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jestesmy juz w domu. Niestety wszystko co dobre szybko sie konczy. Mloda wczoraj wieczorem plakala, ze nie chce do domu[emoji6]
Nie moge sie doczekac poniedzialkowej wizyty, bo sie troche martwie tymi bolami.

Postaram sie nadrobic dzisiejszy dzien[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry