reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Też myślę ewentualnie o kolorowych dodatkach :) lubię z szarością np żółty akcent :) zobaczymy jak to wyjdzie :)

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mam salon wymalowany na jasny popiel i jedna sciana ciemniejsza :) do tego kupimy zolty naroznik, zaslony, itp :D
Tez mi sie to podoba :)

Jeezu
Mojej mamie cos podobnego wyskoczylo na szyj kolo twarzy i strasznie ja to swedzi. Myslimy, ze to od nowego kremu.. A do dermatologa dopiero sie ma zapisac w poniedzialek.. :/

reklama
Nie było mnie od poniedziałku i od wczorajszego wieczora próbuje was nadrobić, nie jest łatwo bo cały czas coś.. :errr:
Wszystko w porządku u mnie, dziękuje, że pytasz ;) byłam u znajomej na kilka dni i nie miałam czasu was podglądać :)

To troche czytania jest :p ja myslalam, ze tez sie zasypie setkami stron do wyjazdy K. Ale nie jest zle, co jakis czas wchodze, czytam, cos napisze :) moze tez mi lżej bo dziewczyny cos sie obijają ostatnio :D

Mam salon wymalowany na jasny popiel i jedna sciana ciemniejsza :) do tego kupimy zolty naroznik, zaslony, itp :D
Tez mi sie to podoba :)

Jeezu
Mojej mamie cos podobnego wyskoczylo na szyj kolo twarzy i strasznie ja to swedzi. Myslimy, ze to od nowego kremu.. A do dermatologa dopiero sie ma zapisac w poniedzialek.. :/
Jak ma tylko na szyji to mało prawdopodobne, że rumień zakaźny

Mój też musi mieć mięcho bo samymi warzywami najada się na krótko [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Bez mięsa to nie tylko sałatka, po której po godzinie byłabym głodna ;)

Znam sporo biegających wegetarian i wegan, w tym sporo "ultrasów" biegających trasy po 100, 200 albo i więcej km ;)
Tak, da się [emoji23] kumpel z pracy, od kilku lat weganin (odkąd więcej biega...), niedawno przebiegł po górach 160km... Więc - da się ;)
A dla zainteresowanych polecam zobaczyć, kto to taki Scott Jurek ;) (jego książka "jedz i biegaj" bardzo przyczyniła się do mojego zostania wege ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Bez mięsa to nie tylko sałatka, po której po godzinie byłabym głodna ;)

Znam sporo biegających wegetarian i wegan, w tym sporo "ultrasów" biegających trasy po 100, 200 albo i więcej km ;)
Tak, da się [emoji23] kumpel z pracy, od kilku lat weganin (odkąd więcej biega...), niedawno przebiegł po górach 160km... Więc - da się ;)
A dla zainteresowanych polecam zobaczyć, kto to taki Scott Jurek ;) (jego książka "jedz i biegaj" bardzo przyczyniła się do mojego zostania wege ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiem, że nie tylko sałatki, ale żeby się najeść na długo to byle co go nie syci... Ewentualnie gar makaronu lub ryżu albo kg ziemniaków [emoji16] mięso syci najlepiej i najdłużej (mojego faceta)

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny bylam w laboratorium i pani powiedziala ze posiew okolo tyg. A ja mam miec wizyte w srode ,jak myslicie bedzie juz wynik. Badania robie w diagnostyce i ciekawa jestem czy mozna wyniki sprawdzic. Nie chxe isc na marne i placic za wizte.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli robisz w diagnostyce to możesz sobie przez internet sprawdzić wyniki.

reklama
Do góry