Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dokładnieno nic jeszcze trochę sie pomęcza
![]()
Nam też nie jest łatwo z tymi myślami.. Sa tak samo tatusiami jak my mamusiami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnieno nic jeszcze trochę sie pomęcza
![]()
Moje szafki wyglada ja ale aż się martwię jak to przy dziecku będzie mojemu M to mogę składać karzdego dnia jak czegoś znalesc nie może wszystko z szafy wyzuca na ziemię A potem wpycha spowrotemPod tym względem jestem pedantką, i w szufladach będzie porządek...
Tak wyglądają moje szuflady... (ta jedna akurat O, ale ja wkładam rzeczy..)
(tak, koszulki stoją... I tak, składam skarpetki, majtki, itd... i mam manię segregowania [emoji23])![]()
![]()
![]()
Ale gratulacje takiego porządku w szufladzie ja wszystko układam w prostych ale chyba ciężko tak ubrania ustawić żeby stały i się nie przewracaly?Pod tym względem jestem pedantką, i w szufladach będzie porządek...
Tak wyglądają moje szuflady... (ta jedna akurat O, ale ja wkładam rzeczy..)
(tak, koszulki stoją... I tak, składam skarpetki, majtki, itd... i mam manię segregowania [emoji23])![]()
![]()
![]()
Nikosie rządzą [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Moj syn ma na imię Nikodem
No właśnieNam też nie jest łatwo z tymi myślami.. Sa tak samo tatusiami jak my mamusiamia z kim pogadać jak nie z ojcem dzidzi
![]()
segregatory to genialna sprawa@_agnieszka_ ja miałam u młodego w pokoju szuflady właśnie, dokładnie te komody z ikei które wrzucilaś na projekcie- tylko 2 tej samej szerokości. A na górze różne koszyczki, jakieś ramki itp. Moim zdaniem w szufladach najłatwiej segregować takie małe rzeczy. No i widzę że też kochasz segregatory szufladowe jak ja<3
Ja myślę że facet ma już trochę doświadczenia i wie że lepiej nie narażać się kobiecie w ciąży...!Żartuję Ola oczywiście, na Twoich zdjęciach to masz mini ten brzuszek!
jakie piękne te bodyWitam mamusie [emoji3][emoji3] ja dopiero mam chwile zeby sie odezwac... Moj brat wczoraj zrobil niespodziankę i przyjechal z Niemiec na kilka dni wiec czas zajety.
Po wczorajszym usg moj Maz tak sie ucieszyl z synka ze juz szuka ciuszkow. Dzisiaj znalazl mega body.Zobacz załącznik 838589
![]()
pora się przełamaćja coś ciągle się cykam żeby zamawiać z AliExpress ...
dobrze, że nic nie boli, a zupę z czerwonej soczewicy uwielbiamU mnie dzisiaj zupa z czerwonej soczewicy. Zjadlam dwie miseczkidumna jestem, bo sama ja zrobilam. Dzisiaj jakis lepszy dzien sie trafil i nic mnie nie bolalo....
mój w półce przewraca, dlatego jego koszulki trafiły do szuflady - przynajmniej się nie gniotąMoje szafki wyglada ja ale aż się martwię jak to przy dziecku będzie mojemu M to mogę składać karzdego dnia jak czegoś znalesc nie może wszystko z szafy wyzuca na ziemię A potem wpycha spowrotem
![]()
kwestia złożenia - trafiłam swego czasu na necie na instrukcjęAle gratulacje takiego porządku w szufladzie ja wszystko układam w prostych ale chyba ciężko tak ubrania ustawić żeby stały i się nie przewracaly?
![]()
No ten mój brzuszek to taki mini@_agnieszka_ ja miałam u młodego w pokoju szuflady właśnie, dokładnie te komody z ikei które wrzucilaś na projekcie- tylko 2 tej samej szerokości. A na górze różne koszyczki, jakieś ramki itp. Moim zdaniem w szufladach najłatwiej segregować takie małe rzeczy. No i widzę że też kochasz segregatory szufladowe jak ja<3
Ja myślę że facet ma już trochę doświadczenia i wie że lepiej nie narażać się kobiecie w ciąży...!Żartuję Ola oczywiście, na Twoich zdjęciach to masz mini ten brzuszek!
Mamy takie samoWitam mamusie [emoji3][emoji3] ja dopiero mam chwile zeby sie odezwac... Moj brat wczoraj zrobil niespodziankę i przyjechal z Niemiec na kilka dni wiec czas zajety.
Po wczorajszym usg moj Maz tak sie ucieszyl z synka ze juz szuka ciuszkow. Dzisiaj znalazl mega body.Zobacz załącznik 838589
![]()
To zależy jak się trafito że z Chin mnie akurat nie urażachyba bardziej czas oczekiwania
![]()
Śliczne te pieluszkiNo ten mój brzuszek to taki mini [emoji14]
Mamy takie samoprzyszło z ali parę dni temu
Zamówiłam 18 stycznia więc błyskawiczna dostawa. Kupiłam rozmiar 0-3 i przyszedł 80 który jest mniejszy od wcześniej zamówionego też na Ali kompletu 74
Zobacz załącznik 838605
To zależy jak się trafiniektóre przesyłki idą 2 miesiące inne 2 tygodnie tak jak ten mój komplet Batmana [emoji14]
Dziś dorwałam w Lidlu komplet 3 pieluszek z bio bawełny przecenionych z 30 zł na 20 zł
Zobacz załącznik 838606
I jak komplet?? Jak material??No ten mój brzuszek to taki mini [emoji14]
Mamy takie samoprzyszło z ali parę dni temu
Zamówiłam 18 stycznia więc błyskawiczna dostawa. Kupiłam rozmiar 0-3 i przyszedł 80 który jest mniejszy od wcześniej zamówionego też na Ali kompletu 74
Zobacz załącznik 838605
To zależy jak się trafiniektóre przesyłki idą 2 miesiące inne 2 tygodnie tak jak ten mój komplet Batmana [emoji14]
Dziś dorwałam w Lidlu komplet 3 pieluszek z bio bawełny przecenionych z 30 zł na 20 zł
Zobacz załącznik 838606