reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hehe, czekamy jak bysmy byly z Wami [emoji12]

Ja jutro bede dzwonic do lekarza z wynikiem bety i zobacze kiedy kaze mi przyjsc.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszy ok oficjalnie mama Po raz drugi yupiiii
1510819816-9ff1846b91f73296-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratuluję [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Boże dziewczyny nie wiem czy każda z was tak ma Ale chyba z tych nudów czytam jakieś "cuda " i dziś wpadłam przy śniadaniu jedząc kanapkę z dżemem malinowym czy można i oczywiście milion postów za przeciw i co tylko ... chyba muszę skończyć czytać te wszystkie bzdury bo jakbym miała żywić się tak jak te wszystkie " dobre radki" mówią to musiałabym żyć o wodzie i chlebie i to nie też byle jakim...co wy myślicie o Tym?

Ja juz po...plod zywy serce bije wedluh usg 5 tyg 5 dzien. Termin na 2 lipca ale w polowie czerwca na bank cc.
Gratulacje :* właśnie jak to jest z planowana cesarka ile wcześniej się ją robi? Bo ja w lutym miałam cesarke i teraz tez mnie to czeka bo za mało czasu upłynęło na poród naturalny

Boże dziewczyny nie wiem czy każda z was tak ma Ale chyba z tych nudów czytam jakieś "cuda " i dziś wpadłam przy śniadaniu jedząc kanapkę z dżemem malinowym czy można i oczywiście milion postów za przeciw i co tylko ... chyba muszę skończyć czytać te wszystkie bzdury bo jakbym miała żywić się tak jak te wszystkie " dobre radki" mówią to musiałabym żyć o wodzie i chlebie i to nie też byle jakim...co wy myślicie o Tym?
Ja dobrych rad nie czytam. Wiem czego nie mogę a na jakie drobne odstepstes od reguly mozna sobie pozwolic. Wiadomo, zero alokoholu czy ćmików ale do jednego ani drugiego za bardzo mnie az tak nigdy nie ciagnelo :-) a o malinach to slyszalam ze mogą spowodowac skurcze czy cos tam ale np w ciazy z mloda wpieprzalam maliny i jakos wczesniej nie urodzilam. No ale kazdy organizm reaguje inaczej.

Boze jak cudownie bylo sie zdrzemnac. Teraz aby pranie wywiesic i spac dalej bo znowu mi sie oczy kleją. Ale moze sie rozruszam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Najlepiej upiec samemu chleb z wlasnego zboza, a wode z jakiegos uzdrowiska. I nic wiecej, bo wszystko teraz chemie zawiera [emoji12]

A tak serio, wszystko z przymrozeniem oka trzeba traktowac.

reklama
Ja dobrych rad nie czytam. Wiem czego nie mogę a na jakie drobne odstepstes od reguly mozna sobie pozwolic. Wiadomo, zero alokoholu czy ćmików ale do jednego ani drugiego za bardzo mnie az tak nigdy nie ciagnelo :-) a o malinach to slyszalam ze mogą spowodowac skurcze czy cos tam ale np w ciazy z mloda wpieprzalam maliny i jakos wczesniej nie urodzilam. No ale kazdy organizm reaguje inaczej.

Boze jak cudownie bylo sie zdrzemnac. Teraz aby pranie wywiesic i spac dalej bo znowu mi sie oczy kleją. Ale moze sie rozruszam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A...z tymi malinami to chyba chodzi o herbate z lisci malin. Ponoc moze wywolywac skurcze i pija ja babki przed porodem [emoji5]

Do góry