reklama
Super ! Cieszę sie że wszystko ok [emoji4][emoji4] gratulacjeJa juz po...plod zywy serce bije wedluh usg 5 tyg 5 dzien. Termin na 2 lipca ale w polowie czerwca na bank cc.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
Fanka BB :)
Super, gratuluję [emoji173]Wszy ok oficjalnie mama Po raz drugi yupiiii
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Super :* cieszę się bardzo a jak wychodził Ci termin wg om?Ja juz po...plod zywy serce bije wedluh usg 5 tyg 5 dzien. Termin na 2 lipca ale w polowie czerwca na bank cc.
Onaszczesliwa2018
Boże dziewczyny nie wiem czy każda z was tak ma Ale chyba z tych nudów czytam jakieś "cuda " i dziś wpadłam przy śniadaniu jedząc kanapkę z dżemem malinowym czy można i oczywiście milion postów za przeciw i co tylko ... chyba muszę skończyć czytać te wszystkie bzdury bo jakbym miała żywić się tak jak te wszystkie " dobre radki" mówią to musiałabym żyć o wodzie i chlebie i to nie też byle jakim...co wy myślicie o Tym?
Nowaja16
Gratulacje :* właśnie jak to jest z planowana cesarka ile wcześniej się ją robi? Bo ja w lutym miałam cesarke i teraz tez mnie to czeka bo za mało czasu upłynęło na poród naturalnyJa juz po...plod zywy serce bije wedluh usg 5 tyg 5 dzien. Termin na 2 lipca ale w polowie czerwca na bank cc.
Elodia
Ja dobrych rad nie czytam. Wiem czego nie mogę a na jakie drobne odstepstes od reguly mozna sobie pozwolic. Wiadomo, zero alokoholu czy ćmików ale do jednego ani drugiego za bardzo mnie az tak nigdy nie ciagnelo :-) a o malinach to slyszalam ze mogą spowodowac skurcze czy cos tam ale np w ciazy z mloda wpieprzalam maliny i jakos wczesniej nie urodzilam. No ale kazdy organizm reaguje inaczej.Boże dziewczyny nie wiem czy każda z was tak ma Ale chyba z tych nudów czytam jakieś "cuda " i dziś wpadłam przy śniadaniu jedząc kanapkę z dżemem malinowym czy można i oczywiście milion postów za przeciw i co tylko ... chyba muszę skończyć czytać te wszystkie bzdury bo jakbym miała żywić się tak jak te wszystkie " dobre radki" mówią to musiałabym żyć o wodzie i chlebie i to nie też byle jakim...co wy myślicie o Tym?
Boze jak cudownie bylo sie zdrzemnac. Teraz aby pranie wywiesic i spac dalej bo znowu mi sie oczy kleją. Ale moze sie rozruszam.
Margana
Najlepiej upiec samemu chleb z wlasnego zboza, a wode z jakiegos uzdrowiska. I nic wiecej, bo wszystko teraz chemie zawiera [emoji12]Boże dziewczyny nie wiem czy każda z was tak ma Ale chyba z tych nudów czytam jakieś "cuda " i dziś wpadłam przy śniadaniu jedząc kanapkę z dżemem malinowym czy można i oczywiście milion postów za przeciw i co tylko ... chyba muszę skończyć czytać te wszystkie bzdury bo jakbym miała żywić się tak jak te wszystkie " dobre radki" mówią to musiałabym żyć o wodzie i chlebie i to nie też byle jakim...co wy myślicie o Tym?
A tak serio, wszystko z przymrozeniem oka trzeba traktowac.
reklama
Margana
A...z tymi malinami to chyba chodzi o herbate z lisci malin. Ponoc moze wywolywac skurcze i pija ja babki przed porodem [emoji5]Ja dobrych rad nie czytam. Wiem czego nie mogę a na jakie drobne odstepstes od reguly mozna sobie pozwolic. Wiadomo, zero alokoholu czy ćmików ale do jednego ani drugiego za bardzo mnie az tak nigdy nie ciagnelo :-) a o malinach to slyszalam ze mogą spowodowac skurcze czy cos tam ale np w ciazy z mloda wpieprzalam maliny i jakos wczesniej nie urodzilam. No ale kazdy organizm reaguje inaczej.
Boze jak cudownie bylo sie zdrzemnac. Teraz aby pranie wywiesic i spac dalej bo znowu mi sie oczy kleją. Ale moze sie rozruszam.
Podziel się: