reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

7 lat ma moja córka. Wiecie jak teraz jest, siostrzenica pewnie wgapiona w telefon i świata nie widzi, a corce pewnie jakieś bajki włączyła. Poki co dzwonilam i jest ok.
Nie ma co się martwić. Kiedyś moi rodzice zostawili mnie i moją siostre na tydzień. Ja miałam 7 lat a siostra 12. Oczywiście miałyśmy nr do cioci jak by coś się działo. Pieniądze dodatkowe też były schowane gdyby nam brakło. Dałyśmy radę :)

reklama
Ufff [emoji14] ja mam 3,5 cm [emoji14] to chyba szyjka, bo zdjęcie usg tego dostałam o doszłam do wniosku że to to [emoji14]

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No właśnie moja lekarka też tak mówi że poniżej 2.5 trzeba zacząć działać :)

No właśnie moja lekarka też tak mówi że poniżej 2.5 trzeba zacząć działać :)
No mi właśnie nic nie mówiła tylko w opisie badania mam że szyjka utrzymana, twarda skierowana ku kości krzyżowej. Ujście zamknięte i nie wiedziałam co to za zdjęcie usg [emoji14] i doszłam że to ładnie szyjka taki zagięty jakby haczyk :D więc już wiem że jest ok, poza tym pewnie by mi powiedziała jakby coś było nie tak ale wolałbym do was też napisać :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

Agatka29 - gratuluje coreczki. To bedziecie miec parke! Cudownie.
Moi chlopcy nastawili sie na dziewczynke I ciagle nazywaja moj brzuch po imieniu, ktore wybralismy.
Caly czas ich poprawiam, ze moze byc tez on, ale... we will see.
Jeszcze troszke...
Marika92 - szyjka ma dlugosc 4 cm. Moja ma juz 2, ale czytalam, ze niektore maja po poltora I donosza do konca. Dopoki dopoty jest zamknieta - jest ok.

Hej,ja też dziś czekam na paczkę zamówiłam szlafroki,wczoraj przyszły koszule robię już dla siebie wyprawie do szpitala bo u mnie to nie wiadomo kiedy? I nawet jak bym musiała iść teraz to wszystko mam sprane :/ wczoraj zamówiłam też H&M bo dla synka troszkę ciuszkow,no i pierwsze rajstopaki i bodziaki:-) :)tak tak ,chyba się nie chwaliłam teraz będzie córka,w domku już nam 3 letniego synka także lepiej nie moglismy trafić :) normalnie 6 w lotka :)
U mnie też będzie parka, ale aż 8 lat różnicy :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

No mi właśnie nic nie mówiła tylko w opisie badania mam że szyjka utrzymana, twarda skierowana ku kości krzyżowej. Ujście zamknięte i nie wiedziałam co to za zdjęcie usg [emoji14] i doszłam że to ładnie szyjka taki zagięty jakby haczyk :D więc już wiem że jest ok, poza tym pewnie by mi powiedziała jakby coś było nie tak ale wolałbym do was też napisać :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja też zawsze wolę zapytać was jak mam jakieś wątpliwości:D bo później siedzę i myślę :D

Witam w srode [emoji1] od rana ruszyla produkcja pączków[emoji13][emoji13] tyle sztuk wyszlo ze bede musiala rozdawać a jeszcze faworki w planie.

Jutro wizyta chyba oszaleje przez niepewnosc. Wczoraj caly wieczór lezalam plackiem wiec mnie pachwiny mniej bolały ale dziaiaj znowu obudzilam sie z bolem.. Eh oby do jutra.

0d1ysek2pjkx1f5v.png

Witam w srode [emoji1] od rana ruszyla produkcja pączków[emoji13][emoji13] tyle sztuk wyszlo ze bede musiala rozdawać a jeszcze faworki w planie.

Jutro wizyta chyba oszaleje przez niepewnosc. Wczoraj caly wieczór lezalam plackiem wiec mnie pachwiny mniej bolały ale dziaiaj znowu obudzilam sie z bolem.. Eh oby do jutra.

0d1ysek2pjkx1f5v.png
U mnie produkcja ruszy wieczorem - chce, żeby na jutro były świeże ;)
Poza tym, jakbym zrobiła dzisiaj, to bym dzisiaj zjadła..... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Ja mam już wszystkie produkty i jutro rano zaczynam piec gniazdka wiedeńskie :) Będę pieczone bo zdrowsze i robię w 2 wersjach. Jedne będą polane lukrem a drugie czekoladą :)

reklama
U mnie produkcja ruszy wieczorem - chce, żeby na jutro były świeże ;)
Poza tym, jakbym zrobiła dzisiaj, to bym dzisiaj zjadła..... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja dokupie jak zabraknie [emoji13][emoji13] chociaz moze zabraknac bo moj ojciec już 10 zjadl i ciagle podkrada[emoji13] gdyby nie jutrzejsza wizyta to dzisiaj bylyby tylko faworki

0d1ysek2pjkx1f5v.png

Do góry