reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Onaszczesliwa2018 ból biodra przeszedl. Rownoczesnie przeszedl mi ból głowy he he. I tylko znowu napiecie w podbrzuszu czuje. Rany jutro minie tydzien od pozytywnego testu [emoji173]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
U mnie tydzień od pozytywnegobtestu minął wczoraj [emoji16][emoji16][emoji173][emoji173]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam mam jutro dorzucę bo czytałam że dziewczyny miały jakieś problemy że zmniejszeniem:)6tydzien i 1 dzień 8-10 .07.2017 rodzimy :))
Ooo to jak ja pójdę w przyszly piątek a bedw mieć 6t0d to szansa na serducho jest [emoji173] [emoji173] [emoji173] skoro test pozytywny wyszedl mi w 28dc, czyli owulacja byla tak jak pprzewidywalam, miedzy 12 a 15 dc to duza szansa na serducho jest [emoji173] [emoji173] [emoji173]

A podbrzusze zaczyna mnie pobolewac idwntycznie jak przy mlodej i czasem nie wiem czy tez takiego bólu w biodrze nie mialam wtedy. Bole glow w tamtej ciąży mialam koszmarne ale ja ogolnie niskociśnieniowcem jestem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ooo to jak ja pójdę w przyszly piątek a bedw mieć 6t0d to szansa na serducho jest [emoji173] [emoji173] [emoji173] skoro test pozytywny wyszedl mi w 28dc, czyli owulacja byla tak jak pprzewidywalam, miedzy 12 a 15 dc to duza szansa na serducho jest [emoji173] [emoji173] [emoji173]

A podbrzusze zaczyna mnie pobolewac idwntycznie jak przy mlodej i czasem nie wiem czy tez takiego bólu w biodrze nie mialam wtedy. Bole glow w tamtej ciąży mialam koszmarne ale ja ogolnie niskociśnieniowcem jestem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Myślę że już powinno być widać:) chociaż podobno wiele od sprzętu zależy :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ból głowy dopadł i mnie ale to chyba z tych wszystkich emocji dzisiejszych :)

Aaa bo jeszcze kolezanka była... ciąża potwierdzona! O 3 dni młodsza niż z OM. Ale serducho bije już! Następna wizyta na 15.12. a z położną umówiona jestem tydzień wcześniej na cytologię. Także odpoczywam... A raczej męczę się z mdłościami...

Odrzuciło mnie od mięsa, wędlin... Jezu zjadłam w południe jednego krokieta z barszczem i odbija mi się ni. Do tej pory. Fee...

[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

@Columbina Tobie tez gratuluje serduszka [emoji177]Super, ze wszystko dobrze.

Widze, ze zaczely sie juz wizyty serduszkowe. Ale Wam zazdroszcze. Ja sie jeszcze musze podenerwowac.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry