reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja staram się kilka razy w tygodniu :) jeśli nie mam danego dnia spaceru żadnego większego :) ćwiczenia dla ciężarnych to bardzo łatwe ćwiczenia :) nie ma zadyszki i potu jak w normalnych :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ja dzis bylam na spacerku ;D a z jakies konkretnej strony cwiczysz ?

reklama
Ja dzis bylam na spacerku ;D a z jakies konkretnej strony cwiczysz ?
Ściągnęłam sobie z chomika różne :) Natalia Gacka fajne trzy zestawy nagrała :) jeden wznacniajacy, drugi z krzesłem a trzeci na piłce choć tego jeszcze nie robiłam bo piłki nie mam [emoji4] no i nagrała też rozgrzewkę osobno to zawsze robię na poczatku :) ale planuje niedługo sobie kupić też płytę dla kobiet w ciąży innej babeczki ( nie Lewandowskiej ) [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ściągnęłam sobie z chomika różne :) Natalia Gacka fajne trzy zestawy nagrała :) jeden wznacniajacy, drugi z krzesłem a trzeci na piłce choć tego jeszcze nie robiłam bo piłki nie mam [emoji4] no i nagrała też rozgrzewkę osobno to zawsze robię na poczatku :) ale planuje niedługo sobie kupić też płytę dla kobiet w ciąży innej babeczki ( nie Lewandowskiej ) [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
To moze tez sie zmotywuje ;) zobaczymy ile przytylam na wizycie ;p ostatnio od nomentu zalozenia ksiazeczki dwa kilo ;D

Juz mi zakupowe szaleństwo uderza do glowy :D bylam z mama w miescie, weszlysmy do jednego z dwich sklepow dzieciecych. Dopiero orzy wyjsciu zauwazylam, ze jest jeszcze jedno pietro :D sliczne wozki, lozeczka, wanienki. No wszystko !! I do tego maja katalogii z ktorych mozna wybrac sobie inny wzor, kolor, fason :)
Wiec nie kupuje lozeczka uzywanego tylko z K zamowie tutaj :) nie docenilam mojego miasta:D nie musze jezdzic szukac, mam pod nosem :)
20180203_102953.jpg
20180203_102713.jpg

* w 5.10.15 sa promocje na ciuszki, -70% :)

Załączniki

• 20180203_102953.jpg
    20180203_102953.jpg
    567 KB · Wyświetleń: 271
  • 20180203_102713.jpg
    20180203_102713.jpg
    767 KB · Wyświetleń: 262
reklama
Do góry