reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Taka jakby karuzela bez upierdliwej pozytywki ;) :D

Link do: Karuzele i mobile nad łóżeczko - FabrykaWafelkow.pl

(Chociaż przy Franku miałam karuzelę na pilota o nawet się sprawdzała..... ;) )
Nienawidzę takich grających.... Ale dobrze wiedzieć, że nie jestem sama, która woli wersję "cichą" ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja robiłam ostatnio zwykłe drożdżowe ciasto, ale może w tym roku będą eksperymenty ;)
Może też zrobię "pączki z piekarnika" na próbę - ponoć dużo zdrowsze...
No i muszę się w olej zaopatrzyć, bo generalnie nie smażę, a na nierafonowanym pączków raczej nie zrobię ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mojego M w pracy jest taka pani z ukrainy, ktora zawsze na tlusty czwartek robi paczki ziemniaczane. Przepyszne

U mojego M w pracy jest taka pani z ukrainy, ktora zawsze na tlusty czwartek robi paczki ziemniaczane. Przepyszne
Hmmm, muszę poszukać jeszcze innych przepisów :)

A na razie zapraszam na drugie śniadanie ;)
(nie, wbrew temu jak wygląda, pachnie i smakuje nie zawiera białego sera [emoji23])
8310e8b21ba2aed2cd0e8c452cd40abe.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hmmm, muszę poszukać jeszcze innych przepisów :)

A na razie zapraszam na drugie śniadanie ;)
(nie, wbrew temu jak wygląda, pachnie i smakuje nie zawiera białego sera [emoji23])
8310e8b21ba2aed2cd0e8c452cd40abe.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Widzę w tle pomidory. Mają smak? Ja ostatnio tylko koktajlowe kupuje bo próbwałam każdych innych i bez smaku. A na targu pomidorów teraz nie maja :(

Zastanawiam sie jeszcze czy w takim koszu jest miekki materac, bo jesli tak to ciekawa jestem czy mozna dokupic twardy materaz do takiego kosza. A jest i na kolkach i bujany, wiec 3w1 lozeczko,kolyska i wozek po domu :D
No wlasnie. Druga kwestia to materac do takiego kosza. Dla mnie wazne jest zeby materac byl porzadny i zdrowy dla kregoslupa dziecka. Do takiego kosza chyba sie nie dokupi takiego

reklama
Widzę w tle pomidory. Mają smak? Ja ostatnio tylko koktajlowe kupuje bo próbwałam każdych innych i bez smaku. A na targu pomidorów teraz nie maja :(
Niestety pomidory teraz to katastrofa... :(
Nawet malinowki nie chcą smakować jak powinny, więc chodzę po sklepie i wącham, jak chociaż pachną jak pomidory, to kupuję... Ale ogólnie bardzo ciężko :(

Ale coś jeść muszę, choć ze świeżymi warzywami jest bardzo ciężko...
to nie mogę na samych mrożonkach...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry